Urheilulehdet ja Terveyslehdet | Kaupanpäälle Urheiluun liittyvää

Tilaajalahjojen onneton maine vuosia sitten, on historiaa ja nykyään täyttä rautaa. Valitse laadukkaimmat päältä (arvo jopa 100€)

KUNTO PLUS
Terveyden ja hyvinvoinnin erikoislehti joka panostaa terveellisten ruokavalioiden lisäksi erilaisiin kuntoilulajeihin ja treenivinkkeihin, sekä hoikaksi tuleminen terveellisten elämäntapojen kautta. Lehti kattaa hyvin laidasta laitaan eri lajit kuntoilussa ja pitää siten jalkansa alan ykkösjulkaisujen joukossa. Tervetuliaiset kaupanpäälle. 

TILAA KUNTO PLUS
_________________________________________________________________

TERVEYS
Hyvän Terveyden tilaajana saat tutkitun tiedon lisäksi eväitä terveeseen ja tasapainoiseen elämään. Lehden aiheita ovat ruoka, terveyttä edistävä liikunta, arjen olo, henkinen hyvinvointi ja tasapainoiset ihmissuhteet. Aiheeseen sopivat tilaajalahjat kuten ilmaiset ihovoiteet.

TILAA HYVÄ TERVEYS
 _________________________________________________________________

FIT LEHTI
Fit on Suomen liikunnan ja hyvinvoinnin media. Se on personal trainerisi juuri niin kuin sinä haluat: lehdessä, verkossa, sosiaalisessa mediassa, tabletissa ja live-häppeningeistä. Fit lisää elämään energiaa ja auttaa tekemään tavoitteista totta. Fit motivoi painonpudotuksessa, kunnon kohotuksessa, ruokavalioremontissa tai hyvän olon löytämisessä. AINA ilmaiset tilaajalahjat ja arvo liikkuu jopa lähellä satasta.