Urheilulehdet ja Terveyslehdet | Kaupanpäälle laadukkaita urheiluun liittyviä Tilaajalahjoja

Tilaajalahjojen onneton maine vuosia sitten, on historiaa ja nykyään täyttä rautaa. Valitse laadukkaimmat päältä (arvo jopa 100€)

KUNTO PLUS
Terveyden ja hyvinvoinnin erikoislehti joka panostaa terveellisten ruokavalioiden lisäksi erilaisiin kuntoilulajeihin ja treenivinkkeihin, sekä nopeasti hoikaksi terveellisten elämäntapojen kautta. Lehti kattaa hyvin laidasta laitaan eri lajit kuntoilussa ja pitää siten paikkansa alan ykkösjulkaisujen joukossa. Arvokkaat tilaajalahjat kaupanpäälle. 

TILAA KUNTO PLUS TÄSTÄ
_________________________________________________________________

SPORT LEHTI
Uudistunut Sport testaa kiinnostavat uutuuslajit ja -välineet, näyttää sporttimuodin suunnan ja vinkkaa kuntoilijan parhaat kauneustuotteet. Sport kokkaa terveellistä, nopeaa trendiruokaa ja kokeilee keittiön uutuustuotteet. Aina laadukkaat tilaajalahjat.

TILAA SPORT LEHTI TÄSTÄ
 _________________________________________________________________

HYVÄ TERVEYS
Hyvän Terveyden tilaajana saat tutkitun tiedon lisäksi eväitä terveeseen ja tasapainoiseen elämään. Lehden aiheita ovat ruoka, terveyttä edistävä liikunta, arjen hyvä olo, henkinen hyvinvointi ja tasapainoiset ihmissuhteet. Aiheeseen sopivat tilaajalahjat.

TILAA HYVÄ TERVEYS TÄSTÄ
 _________________________________________________________________

FIT LEHTI
Fit on Suomen suosituin liikunnan ja hyvinvoinnin media. Se on personal trainerisi juuri niin kuin sinä haluat: lehdessä, verkossa, sosiaalisessa mediassa, tabletissa ja live-tapahtumissa. Fit lisää elämään energiaa ja auttaa tekemään tavoitteista totta. Fit motivoi painonpudotuksessa, kunnon kohotuksessa, ruokavalioremontissa tai hyvän olon löytämisessä. AINA arvokkaimmat lehtien tilaajalahjat.

TILAA FIT LEHTI TÄSTÄ
 _________________________________________________________________

Lue myös!
ARVOKKAIMMAT TILAAJALAHJAT
Arvoltaan jopa 100€ | Itse lehdet saa tilattua muutamalla eurolla