"Tiukkaa treeniä Jalkalihaksille -esimerkkivideo"

Vahventavat Liikkeet Jalkalihaksille heti
 
Alla esiteltynä muutamat tehokkaimmista liikkeistä jalkalihaksien vahvistamiseen, joilla tiukennat ja halutessa kasvatat jalkalihaksiasi. Jalkalihaksien treenaamiseen kannattaa uhrata aikaa.
 
Jotain ilmaista Jalkalihaksille ja fiilikseen!
 

Kuntoilijoille:
Ilmaislista kaikkiin kuntoiluun ja hyvinvointiin liittyvistä näytteistä. Tilaa kaikki mitä haluat ilmaiseksi.

Pari nyrkkisääntöä alkuun: 
Lihaksien kasvattaminen onnistuu kovemmilla painoilla ja lyhyemmillä sarjoilla ja sporttisemmat, ns. timmimmät jalkalihakset, saa pidemmillä sarjoilla ja pienemmällä painovastuksella.

1. Thrustersit ovat erittäin tehokkaita liikkeitä. Eli tee kyykkyjä sopivien painojen kanssa ja vie painot ylöstullessa rinnalta, suorille käsille ylös. Väkevä liike koko vartalolle. 
Katso esimerkkivideo

2. Kyykyt. Pidä sopivat painot hartioilla (joko takana tai edessä) ja käy niiden kanssa kyykyssä. Tehokasta. Toistoja.
Katso esimerkkivideo

3. Jalkaprässi on yksi tehokkaimmista ja "mukavimmista" liikkeistä jalkalihaksille. Selkäsi takana on tuki ja työnnät itsellesi sopivaa painoa jaloillasi. Toistoja. 
Katso esimerkkivideo

4. Jalanojentajat. Näin teet liikkeet oikeaoppisesti

5. Jalankoukistajat. Näin katso

6. Jalanlähentäjät laitteessa. Istu tukevasti laitteeseen niin että vain jalat tekevät töitä. Selkä lepää nojaa vasten ja kädet ovat tukikahvoissa kiinni. Verryttele pienemmillä painoilla ensin ja lisää sitten itsellesi sopivat painot itse treeniin. Älä liioittele painojen kanssa, ettet loukkaa nivusiasi! 
Katso esimerkkivideo jalanlähentäjistä

7. Jalanloitontajat. Paljon samaa kuin edellisessä liikkeessä. 
Katso esimerkkivideo

8.  Pohjenousut. Ota painot molempiin käsiin seisonta-asennossa ja ojenna nilkat  niin että kantapäät nousevat maasta. Toistoja. Lue lisää kinttulihasten virittämisestä tästä

9. Pyöräilyllä saat halutessa joko vahvistettua jalkalihaksia, kasvatettua niitä tai vaikka vain poltettua rasvaa, vaihtelemalla polkuvastusta ja pyöräilytempoa. Kasvattaminen onnistuu kovemmilla vastuksilla ja lyhyemmillä polkusessioilla. Toistoja. Useilla kuntosaleilla on järjestettyä pyöräilyä

VARMISTA RIITTÄVÄ PROTEIININSAANTI JA OIKEAT VÄLINEET: 
(ilmainen tilaus liikkeisiin)

HUOM! Meidän suosituksemme on tässäkin aiheessa tutustua jalkatreeneihin valvotusti saleilla tai tehdä oikeaoppinen treenisuunnitelma Personal trainerin kanssa. Turvallisesti ja valvotusti treenaaminen ehkäisee loukkaantumisia ja tuloksia saa taatusti paremmin, kuin itsekseen aloittelemalla.