"Tiukkaa treeniä jalkalihaksille -esimerkkivideo"

Karvanaamoille: Lunasta ilmainen partahöylä itsellesi tai lahjaksi

Voita rahaa täysin ilmaiseksi: OTA 400 ILMAISPYÖRÄYTYSTÄ 

Parhaat liikkeet jalkalihaksille?

Alla esiteltynä muutamat parhaista liikkeistä jalkalihaksien vahvistamiseen, joilla tiukennat ja halutessa kasvatat jalkalihaksiasi. Jalkalihaksien treenaamiseen kannattaa uhrata aikaa.

Pari nyrkkisääntöä alkuun: 
Lihaksien kasvattaminen onnistuu kovemmilla painoilla ja lyhyemmillä sarjoilla ja sporttisemmat, ns. timmimmät jalkalihakset, saa pidemmillä sarjoilla ja pienemmällä painovastuksella.

1. Thrustersit ovat erittäin tehokkaita liikkeitä. Eli tee kyykkyjä sopivien painojen kanssa ja vie painot ylöstullessa rinnalta, suorille käsille ylös. Hyvä liike koko vartalolle. 
Katso esimerkkivideo

2. Kyykyt. Pidä sopivat painot hartioilla (joko takana tai edessä) ja käy niiden kanssa kyykyssä. Tehokasta. Toistoja.
Katso esimerkkivideo

3. Jalkaprässi on yksi tehokkaimmista ja "mukavimmista" liikkeistä jalkalihaksille. Selkäsi takana on tuki ja työnnät itsellesi sopivaa painoa jaloillasi. Toistoja. 
Katso esimerkkivideo

4. Jalanojentajat. Näin teet liikkeet oikeaoppisesti

5. Jalankoukistajat. Näin teet liikkeet oikeaoppisesti

6. Jalanlähentäjät laitteessa. Istu tukevasti laitteeseen niin että vain jalat tekevät töitä. Selkä lepää nojaa vasten ja kädet ovat tukikahvoissa kiinni. Verryttele pienemmillä painoilla ensin ja lisää sitten itsellesi sopivat painot itse treeniin. Älä liioittele painojen kanssa, ettet loukkaa nivusiasi! 
Katso esimerkkivideo jalanlähentäjistä

7. Jalanloitontajat. Paljon samaa kuin edellisessä liikkeessä. 
Katso esimerkkivideo

8.  Pohjenousut. Ota painot molempiin käsiin seisonta-asennossa ja ojenna nilkat suoriksi niin että kantapäät nousevat maasta. Toistoja. Lue lisää pohkeiden treenaamisesta tästä

9. Pyöräilyllä saa halutessa joko vahvistettua jalkalihaksia, kasvatettua niitä tai vaikka vain poltettua rasvaa, vaihtelemalla polkuvastusta ja pyöräilytempoa. Kasvattaminen onnistuu kovemmilla vastuksilla ja lyhyemmillä polkusessioilla. Toistoja. Useilla kuntosaleilla on järjestettyä pyöräilyä eli Spinningiä.

10. Ilmaiseksi tilattavat terveystuotteet, meikkinäytteet ja vitamiinit 
löytyvät tästä

VARMISTA RIITTÄVÄ PROTEIININSAANTI JA OIKEAT VÄLINEET:
FITNESSTUKKU
(ilmainen tilaus liikkeisiin)

KOKEILE LUONNOLLISTA LAIHDUTUSTA ILMAISEKSI:  
Näytepakkaus tästä

HUOM! Meidän suosituksemme on tässäkin aiheessa tutustua jalkatreeneihin valvotusti saleilla tai tehdä oikeaoppinen treenisuunnitelma Personal trainerin kanssa. Turvallisesti ja valvotusti treenaaminen alussa ehkäisee loukkaantumisia ja tuloksia saa taatusti paremmin, kuin itsekseen aloittelemalla ja kokeilemalla.