POWER WHEEL VAHVISTAA KESKIVARTALOA JA KUULUU KOTISALIIN

Tehotreeni ei ole aina sidottu saleihin tai kuntoilukeskuksiin. Esimerkiksi Power Wheel on erinomainen esimerkki siitä miten pikkurahalla saat kotiisi pienen ja ennenkaikkea monipuolisen ja tehokkaan treenausvälineen
 
TEHOSÄÄSTÄJILLE
ILMAISNÄYTTEITÄ! - Kaikki mitä netistä saa!
 
Ilmaiset ihovoiteet, deodorantit, lehdet, kauneustuotteet - Tilaa vaikka kaikki

Tehotreeni ei ole aina sidottu saleihin tai kuntoilukeskuksiin. Esimerkiksi Power Wheel on erinomainen esimerkki siitä miten pikkurahalla saat kotiisi pienen ja ennenkaikkea monipuolisen ja tehokkaan treenausvälineen.

Käyttö ja hyöty


Power Wheel on suunniteltu eritoten keskivartalon lihasten vahvistamiseen ja treenaukseen mutta se on hyvä kuntolaite myös alaselän, takapuolen ja jalkojen treenaukseen. Normaalista Ab Wheelistä poiketen Power Wheeliä voi käyttää molemmilla, jaloilla ja käsillä. Voimapyörässä on siteet jalkojen kiinnittämiseksi.

Lisää tehoa treeniin tuo se että laite keikkuu helposti puolelta toiselle joten joudut käyttämään lihaksia sen suorassa pitämiseen. Näin treenin teho nousee huomattavasti kiinteisiin laitteisiin tai lattialla tehtyihin liikkeisiin verrattuna. Laite on suunnattu hieman kokeneemmille kuntoilijoille joiden "core strenght" on tarpeeksi hyvä. Power Wheel on yksi tehokkaimmista vatsalihasten ja selkälihasten treenausvälineistä.

Tämäkin laji kannattaa aloittaa asiantuntijan johdolla, jotta turhilta vammoilta vältytään. Huonoselkäisten kannattaa kiinnittää aloittamiseen erityistä tarkkuutta ja harkintaa.

Mistä voi hankkia?

Fitnesstukku myy laitetta Suomessa alle 100€:n hintaan ja mukaan tulee opastus-DVD

ÄLÄ MISSAA:
KUNTOILUVÄLINEET JA TREENIVÄLINEET