Suomalainen Konjak laihdutusvalmiste

Kyllä toimii. Jokainen laihduttaja ja painostaan huolta pitävä miettii, miten painostavasta näläntunteesta ja sitä kautta napostelusta, sekä liian suurten ruoka-annosten syömisestä pääsisi parhaiten eroon.

Liian usein kuulee sanottavan että " syö vain vähemmän ja aloita liikunta tai urheileminen" Toki näinkin, mutta usein se rautainen tahto ei pelkästään riitä, sillä näläntunteesta johtuva loputon ja erittäin kiusallinen ruoan ajattelu, johtaa askeleet valitettavan usein juuri jääkaapille tai kioskille. Suomalainen Konjak auttaa juuri tässä.

Näin Konjak laihdutusvalmiste toimii:

Konjak -tuotteen sisältämä glucomannan -kuitu tehostaa painonpudotusta jopa 60% sekä imee vettä jopa 300 % ja turpoaa. Ennen syömistä nautittuna se täyttää vatsan, jolloin laihduttaja lähes automaattisesti pienentää aterioiden annoskokoa. 

Konjakissa oleva Kromi puolestaan tunnetaan makeanhimoa hillitsevänä. Valmiste onkin erittäin tehokas ravintolisä painonpudotukseen ja ohjaa pysyvään ruokailutapojen muutoksiin. Yhdistettynä terveellisiin elämäntapoihin, kuntoiluun ja urheiluun, saat tuloksia vieläkin tehokkaammin.  

***Konjak on ainoa Suomessa valmistettu Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto EFSA:n hyväksymä painonhallintaan tarkoitettu Konjak-valmiste.  

Tästä 
voit tilata 30 päivän kuurin Konjak -valmistetta pelkkien
postimaksujen hinnalla. Kokeile lähes ilmaiseksi. (Vain postikulut 4,90€)

Aloita tehokas Konjak-kuuri tästä
Löytyy kaupasta sanalla Konjak


Muita hyviä tuotteita laihduttajille ovat myös kalorittomat kastikkeet, jotka nykyään ovat jo erittäin maistuvia ja valinnanvaraakin on alkanut ilmestyä kiitettävästi kauppojen hyllyille. Walden Farmsin tuotteet näistä hyvinä esimerkkeinä.