Hommaudu eroon Kuorsauksesta ja Nukkumisongelmista ilmaiseksi

Kuorsaaminen on kiusallinen vaiva joka voi pahimmillaan johtaa jopa uniapneaan. Se johtaa myös väsymykseen ja on kiusallinen esimerkiksi puolisolle. Tarkempaa tietoa kuorsauksesta voit lukea Terveyskirjastosta

Apu Nukkumisongelmiin ja Tosisäästelijöille
TÄSTÄ
ILMAISET LISÄTULOT
Mitä ikinä netistä saakaan ilmaiseksi, löytää tästä

Suusuihkeet
Ainesosat muodostavat suulakeen ohuen kalvon, joka auttaa ilmavirtausta ja estää suulaen värinää. Vaikutus kestää koko yön.

Imeskelytabletit
Imeskelytabletit sisältävät ksantaanikumia (luonnon kasvisuute), joka toimii liukasteena ja estää tehokkaasti suulaen värinää. Vaikutus kestää koko yön. Älä syö tai juo tabletin ottamisen jälkeen.

Kurkkutabletit (Coolix)
Hydroksityrosoli on luonnon antimikrobinen aine esim. monia suun ja nielun bakteereita vastaan. Tabletin sisältämät selluloosan johdokset suojaavat ärtynyttä limakalvoa. Ksylitoli estää plakkia muodostavien bakteerien toimintaa ja happohyökkäystä. Aromiaineet mentoli ja piparminttu avaavat hengitysteitä.

NukkuMatti unituki -kuorsauskisko
NukkuMatti muotoutuu jokaisen käyttäjän omaan suuhun sopivaksi. Unituen käyttöön sopeutuu nopeasti muutamassa yössä. Tuki muotoillaan laittamalla se kuumaan veteen ja puremalla sitä. Muotoilun voi helposti uusia tarvittaessa.
 
NukkuMatti asetetaan yöksi hampaitten väliin estämään kuorsausta. NukkuMatti vie alaleukaa hieman eteenpäin, jolloin nielu ei ahtaudu, kun kieli sekä suulaki nukkuessa rentoutuvat ja painuvat kasaan.

Tietoa uniapneasta: Uniapnea.fi


Lue myös:
Laihdu ilmaiseksi TÄSTÄ  
Apu Hiustenlähtöön ja Kaljuuntumiseen
HOIDA POTENSSIONGELMAT