Edulliset ja tehokkaat Kuntoiluvälineet Kotitreeneihin

Monille kiireisille, kuten perheellisille usean käyntikerran joka viikkoinen salirumba on lähes mahdotonta toteuttaa. Salivuoron sijoittaminen muutenkin kiireiseen aikatauluun on työlästä ja itsensä motivoiminen liikkeelle on vaikeaa. Tämän ei kuitenkaan pitäisi olla este kenenkään kuntoilulle ja itsensä treenaamiselle
 
AINA EDULLISET TREENIVÄLINEET NETISTÄ
 
FIRESPIN - CAPTAIN - MR GREEN - GREATWIN

Tehokasta harjoittelua voi kuitenkin harjoittaa myös kotona, vaikkei monilla sitä vapaata huonetta tai autotallia olisikaan. Esittelemme nyt muutaman edullisen ja erinomaisen laitteen kotikuntoilijalle, joilla on vapaana se pieni nurkka jossain huoneessa, tai edes aikaa raivata hieman tilaa päivittäiselle treenille. Esimerkeissä ei hinta, aika, eikä tila ole tekosyy tai este kuntoilulle. Näillä treenaa vaikka Salkkareita katsellessa, jonka jälkeen välineet saa esimerkiksi kaappiin.  
Crosstrainer laitteet


Esimerkki hyvästä "kotisalista" joka ei satasia maksa

KÄSIPAINOT
Eivät vie tilaa juuri ollenkaan ja pakkohankinta joilla pystyy suorittamaan lukuisia liikkeitä ja käyttämään tehosteena muita liikkeitä tehdessä. Jokaiselle painot omien tavoitteiden ja kykyjen mukaan. Aloita pienillä ja kehity.

LEUANVETOTANKO
Ovensuussa roikkuvaa tankoa ei edes huomaa eikä maksa paljoa. Laadukas hankinta kuitenkin takaa hyvän otteen ja sen että se kanssa pysyy ylhäällä. Kuuluu jokaisen kotitreenaajan valikoimiin kattavan ja äärimmäisten tehokkaan liikevalikoimansa puolesta.

PUNNERRUSKAHVAT
Tekee normaalipunnertamisesta huomattavasti tehokkaampaa ja muokkaa ylävartaloa tehokkaasti. Myös tällä pystyy tekemään useita liikkeitä esim. vatsalihaksille. Nämä saa miltei mahtumaan taskuun ja jälleen kerran, hinta ei päätä huimaa, noin kympistä kahteen. Yksi monien kuntoilijoiden rakkaimmista välineistä

KAHVAKUULA
Jälleen erittäin pieni juttu, mutta tehonsa ansiosta yksi tiukimmista ellei sitten se ykköshankinta kotikuntoiluun. Erilaisilla harjoituksilla pystyy treenaamaan koko vartaloa tehokkaasti ja juuri tämän takia kahvakuulailu leviää kuin kulovalkea maailmalla. Tämä vaatii jo hieman tilaa liikekaariensa takia. Liikkeet ja oikeat painot olisi hyvä opetella ohjatulla kurssilla, jotta väärin tehtyjen liikkeiden aiheuttamat vammat vältetään. Hintaluokassa muutama kymppi riippuen kilomäärästä.

PILATESMATTO TAI JUMPPAMATTO
Rullautuu nätisti pieneen tilaan. Venyttelyt, Pilates ja maaten tehtävät liikkeet kannattaa ehdottomasti suorittaa tämä alla. Estää hiertymät ja muut probleemat tehokkaasti.

VASTUSKUMINAUHAT
Mikä loistava keksintö. Liikkeitä on lukemattomia ja näillä voi treenata mitä kehon osaa tahansa. Liikkeitä löytyy niin maaten, seisoen kuin vaikkapa lentäen. Vastuskuminauhasarjan hankkimalla saat treenata jo melko kattavasti. Edelleenkään hintaa ei tule kuin muutama kymppi (sarja) ellei sitten liikuta kovissa vastuksissa. Yksittäisiä saa jopa alle kympillä.

MUITA VARTEENOTETTAVIA LAITTEITA KOTISALEIHIN
  • Power Grip (kädellä puristettava laite joka treenaa kättä ja kyynärvartta)
  • Jumppapallo
  • Hyppynaru 
  • Ab Wheel (vatsalihakset, selkä, käsivarret ja hartiat) 
  • Vatsalihaspenkki on varsin ostos hankinta ja irtoaa parhaimmillaan muutamalla kympillä, mutta vie em. välineitä enemmän tilaa.
  • Tasapainolauta
  • BOSU (erinomainen kuntoiluväline tasapainon parantamiseksi harjoittelussa ja keskivartalon lihasten vahvistamisessa)
  • Luonnolliset laihdutteet kuten Vihreä kahvi
  • Kotitreeneihin

Tilaa kuntoiluvälineet ja muut tuotteet verkosta:
Vinkkivideo kotisalin rakentamiseen