Hyvän kotisalin ehdottomasti suosituimmat laitteet ovat crosstrainerit, juoksumatot, kuntopyörät, tärinälevyt ja soutulaitteet. Nämä laitteet eivät juuri suurempia esittelyjä kaipaa, joten esittelemme verkkokaupat joista kyseisiä laitteita voi kotitreenaajat helposti tilata. Osassa kaupoista löytyy myös osamaksu, joten suurehko kertasijoitus ei ole välttämätön pakko.

Vaihtoehtoisesti voit ostaa nopealla kulutusluotolla, joka on eduksi myös monissa muissa laina-asioissa:

VIPPIKIERRE POIKKI
_____________________________________________________________________

Kauppakanava

Valikoimista löytyy niin crosstrainerit, monipuolinen tarjonta erilaisia kuntopyöriä, kuten rekumbentti ja sprintteri. Valikoimissa myös soutulaitteet ja juoksumatot. Merkeissä mm. Bremshey ja Tunturi. Verkkokaupasta tilaajat saavat osamaksun lisäksi hintatakuun, joka korvaa erotuksen jos löydät saman kuntolaitteen muualta halvemmalla.
Katso laitevalikoima ja tarjoukset TÄSTÄ

Lue myös:

KATTAVA KOTISALI HALVALLA
Hyvän kotisalin voi rakentaa myös pienemmällä rahalla ja tehokas treeni ei välttämättä vaadi kalliita ostoksia. Esimerkiksi tilanpuutteesta kärsivät voivat varsin edullisesti hommata kotiinsa hyvään treeniin sopivat kuntoiluvälineet, jotka saa tarvittaessa mahtumaan kätevästi vaikka kaappiin kuntoilun päätteeksi ja hinta ei päätä huimaa.Vinkit löydät artikkelistamme: Kuinka rakentaa tehokas kotisali halvalla

ILMAISHYÖDYKKEET
Kaikki mitä netistä voi tilata ilmaiseksi:  
NÄYTEPAKKAUKSIA
(Ota kaikki mitä haluat. Älä jätä turhaan lojumaan mitä tarjolla on, kuten koroton pikalaina)

MENESTY
(Tätä ei kannata skipata, sillä ilmaista ei voi hävitä!)