Tästä saat kymmeniä ilmaisia Kasvovoiteita Netistä | Kosmetiikkanäytteet

Tällä sivulla on jaossa kymmeniä netin ilmaisia kasvovoiteita ja muita voiteita! Klikkaa auki koko lista, josta voi tilata laadukkaimmat Kosmetiikkanäytteet. Näitä ei muualta saa.

LAHJAKORTTEJA kuten kosmetiikkanäytteitä ja ilmaisia voiteita!
(Klikkaa auki koko lista) 

PELAA 5-20€ ILMAISEKSI KASINOISSA:  
VOITA NETTIPOKERISTA ILMAISEKSI

Kosmetiikkanäytteitä saa netistä pilvin pimein jos tekee mieli testata mm. erilaisia voiteita ja niiden toimivuuden ilmaiseksi. Näitä voiteita on yleensä paljon jaossa ilmaiseksi, kuten kasvovoiteita ja muita. Ilmaiset kosmetiikkanäytteet ja kaikenlaisia mukavuuksia löydät näppärästi tästä.

Alla lueteltuna vaikutuksia, joita voiteilta ja hoidoilta voi odottaa:
(Louis Widmer Firming Body Care)

Hoidon vaikuttavat aineet kiihdyttävät solujen aineenvaihduntaa ja ihon verenkiertoa, edistävät solujen rasvan palamista ja poistavat ihokudoksen kuona-aineita. Säännöllisellä käytöllä, ihosta tulee huomattavasti kiinteämpi ja sileämpi. 

E-vitamiini edistää ihon luonnollista paranemista ja Pantenoli edistää ihon kosteudensitomiskykyä ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

Karnitiini tehostaa rasvan hajoamista ja kosteuttaa ihoa. Kofeiini taas parantaa rasva-ainevaihduntaa ja edistää rasvan palamista.

Ruskogeniini (rautamyrtti) ja eskiini (hevoskastanja) tehostavat ihon verenkiertoa, sekä kiinteyttävät ihoa. Biostimuliinit taas kosteuttavat sitä.

Onnettaren Puheenvuoro: 
Talleta 1€ ja saat pelattavaksi 20€ TÄSTÄ 
Pelaa ilmaiseksi. Tässä miten, joten ei kannata turhaan missata

Katso myös:
POLTA RASVAA NOPEASTI tehokkaaseen laihtumiseen sekä liikkumiseen näppärästi arjen lomassa.
Tohtori Christine Rosenbloom pisti koville 10 sitkeää laihdutusmyyttiä.  
Lue tästä miten kävi