Ilmaiset ryppyvoiteet, kasvovoiteet ja käsivoiteet | Tilaa kosmetiikkaa vain meiltä

Esimerkiksi raskauden, huonojen elämäntapojen tai kovien laihdutuskuurien jälkeen, löysä ja roikkuva iho (nahka) on tuttu vieras. Ryppyinen iho tulee iän mukana yleensä.

Näytteitä saa netistä pilvin pimein jos tekee mieli testata mm. kosteusvoiteita ja niiden toimivuutta ilmaiseksi.Ilmaisia kosmetiikkanäytteitä on netti pullollaan.

Lista ilmaisia kosmetiikkanäytteitä
Mitä tahansa netistä voikaan tilata ilmaiseksi, on tässä!!  Kosmetiikkaa, kosteusvoiteet, luontaistuotteita, vitamiineja, kauneustuotteita, voiteita, näytteitä...mitä vaan.  D-Age, Caviar...

Alla lueteltuna muutamia vaikutuksia, joita voiteilta ja hoidoilta voi odottaa:
(Esimerkkivoiteena Louis Widmer Firming Body Care)

Hoidon vaikuttavat aineet kiihdyttävät solujen aineenvaihduntaa ja ihon verenkiertoa, edistävät solujen rasvan palamista ja poistavat ihokudoksen kuona-aineita. Säännöllisellä käytöllä, ihosta tulee huomattavasti kiinteämpi ja sileämpi. 

E-vitamiini edistää ihon luonnollista paranemista ja Pantenoli edistää ihon kosteudensitomiskykyä ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

Karnitiini tehostaa rasvan hajoamista ja kosteuttaa ihoa. Kofeiini taas parantaa rasva-ainevaihduntaa ja edistää rasvan palamista.

Ruskogeniini (rautamyrtti) ja eskiini (hevoskastanja) tehostavat ihon verenkiertoa, sekä kiinteyttävät ihoa. Biostimuliinit taas kosteuttavat sitä.

Älä missaa myöskään näitä: 
Ota 5€ lahjaksi bingoon TÄSTÄ (Pelaa ja voita rahaa ilmaiseksi) 
Monivitamiinit ilmaiseksi tästä (näytteet maksutta) 

Katso myös:
kuntoiluvinkkimme tehokkaaseen rasvanpolttoon sekä liikkumiseen näppärästi arjen lomassa.
Tohtori Christine Rosenbloom pisti koville 10 sitkeää laihdutusmyyttiä.  
Lue tästä miten kävi