BodyPump -ilmiön (Les Mills) salikuntoilijat kyllä tietävät, mutta mitä sitten on BodyCombat ja mitkä ovat sen valtteja kuntoilussa?BodyCombatin on kehittänyt Les Mills -yritys (katso lajit tästä) ja siinä kuntoilu tapahtuu eri kamppailulajien liikkeitä tehden. Lajit kuten potkunyrkkeily (Muay Thai), karate ja vaikkapa Taekwondo, takaavat valikoimaan lukuisia potkuja sekä lyöntejä. Tunti suoritetaan musiikin tahdissa ja pulssi pidetään jatkuvasti korkealla.

Huiman tehokasta kalorien polttoa ja kunnon kohotusta. Oman kehon hallinta, liikkuvuus, kunto sekä tasapaino paranee harppauksin käyntikertojen myötä ja näin saa myös helposti ensikosketuksen kamppailulajeihin. Bodycombat on suunniteltu kehittämään koko kehon lihaksistoa tasapuolisesti. Kova treenaaminen toimii aina paremmin kuin mitkä tahansa laihdutuspillerit.

Turvallisen ja ammattitasoisen kurssin takaavat korkeatasoisen koulutuksen läpäisseet ohjaajat sekä lisensoidut salit (tämä vaaditaan). Jokainen BodyCombatia harjoittava ohjaaja omistaa kansainvälisen lisenssin harjoittaa ja vetää kursseja salillaan. Löydä tästä oman kaupunkisi BodyCombat tunnit

Laji sopii jokaiselle siitä kiinnostuneille ja jokainen treenaa omien kykyjensä ja kunnon mukaan. Tästä opetetaan liikkeiden perustekniikat huolellisesti ja sitten vaan pitämään hauskaa muiden kanssa. 


Hyvin istuvat ja hengittävät asusteet on aina plussaa intensiivisillä tunneilla.
Laadukkaat BodyCombatiin sopivat vaatteet ja kengät löytää: 

Fitnesstukku Vaatteet kamppailulajeihin ja saleille (mm. Tapout)

Zalandolta treeni- ja urheiluvaatteet
(ilmainen toimitus ja palautus)


LUE MYÖS
Heikentyneet Seksihalut
BodyPump lajiesittely
CrossFit -Löydä rajasi ja ylitä ne