Vastuskuminauhat ovat loistava keksintö kuntoilijoille millä tahansa mittapuulla mitattuna. Liikkeitä on satoja ja uusien tehokkaiden liikkeiden keksimiselle asettaa rajoituksia vain mielikuvitus. Hyvällä vastuskuminauha -setillä treenaat koko kehoa helposti ja mikä mukavinta, se ei vaadi suurta erillistä tilaa. Täydellisen kotisalin rakentaminen vaatii tilaa ja valuuttaa, mutta jo kuminauhoilla voi tehdä melko kattavaa treeniä vaikka sängyn vieressä. Kuminauhojen vahvuudella voit säädellä treenin kovuutta ja tavoitetta, aina voimaharjoittelusta rasvanpolttotreeneihin ja tiettyjen alueiden vahvistamiseen.

Kaikki mitä netistä saa ilmaiset on koottuna tähän
(Ota mitä haluat)

Jos yhtä ja ainoaa välinettä kotiharjoitteluun etsii, niin vastuskuminauhat on listan kärjessä, koska näillä voi kopioida miltei salillisen verran kuntolaitteita ja tehokkaita liikkeitä.

Vastuskuminauhat on täydellinen kuntoiluväline esimerkiksi paljon matkustavalle treenaajalle, sillä näitä pakkaa mukaan hyvän setin, viemättä laukusta tilaa juuri yhtään. Mikä hienointa, hinta liikkuu vain kympeissä. Tähän kannattaa tutustua jos tarvitset jotain kuten ilmaislainat josta ei tarvi maksaa yhtään extraa.

VASTUSKUMINAUHOJA JA SETTEJÄ MYY:
  • Fitnesstukku (harjoitusvälineet - voimaharjoittelu - harjoittelutarvikkeet)

LIHAKSIKKAAT HAUIKSET omaa valuuttaa ei tarvitse joten anna onnettaren hoitaa hommelit)