Vastuskuminauhat ovat loistava keksintö kuntoilijoille millä tahansa mittapuulla mitattuna. Liikkeitä on satoja ja uusien tehokkaiden liikkeiden keksimiselle asettaa rajoituksia vain mielikuvitus. Hyvällä vastuskuminauha -setillä treenaat koko kehoa helposti ja mikä parasta, se ei vaadi suurta erillistä tilaa. Täydellisen kotisalin rakentaminen vaatii tilaa ja rahaa, mutta jo kuminauhoilla voi tehdä melko kattavaa treeniä vaikka sängyn vieressä. Kuminauhojen vahvuudella voit säädellä treenin kovuutta ja tavoitetta, aina voimaharjoittelusta rasvanpolttotreeneihin ja tiettyjen alueiden vahvistamiseen.

Vinkki kuntoilijoille:
Kaikki mitä netistä saa ilmaisexi on koottuna tähän: TUOTENÄYTTEET
(terveyteen, kauneuteen ja laihdutukseen liittyvät -ota mitä haluat)

Jos yhtä ja ainoaa välinettä kotiharjoitteluun etsii, niin vastuskuminauhat löytyy listan kärjestä, koska näillä voi kopioida miltei salillisen verran kuntolaitteita ja tehokkaita liikkeitä.

Vastuskuminauhat on täydellinen kuntoiluväline esimerkiksi paljon matkustavalle treenaajalle, sillä näitä pakkaa mukaan hyvän setin, viemättä laukusta tilaa juuri yhtään. Mikä parasta, hinta liikkuu vain kympeissä.

VASTUSKUMINAUHOJA JA SETTEJÄ MYY:
  • Fitnesstukku (harjoitusvälineet - voimaharjoittelu - harjoittelutarvikkeet)
HYÖTYVINKIT:
VOITA NETTIPOKERISTA ILMAISEKSI (omaa valuuttaa ei tarvitse joten anna onnettaren hoitaa hommelit) 
LIHAKSIKKAAT HAUIKSET