Iron Gym treenaustangot luo erittäin monipuolisen treenaamisen kotioloissa tehokkaasti. Näitä "keho kuntoon nopeasti" -virityksiä ilmestyy markkinoille vähän liiankin usein, mutta aina silloin tällöin ilmestyy laite, joka toimii kaikessa yksinkertaisuudessaan loistavasti. Kovaan treeniin et aina tarvitse täyttä salillista kuntolaitteita
 

Iron Gym tuo kuntosalin ovelle, kirjaimellisesti. Monikäyttöisen treenaustangon voi kiinnittää tavallisiin ovenkarmeihin  ja harjoittelun päätyttyä poistaa sen yhtä helposti.

Treenaustanko kulkee esimerkiksi matkatyöläisen mukana. Iron Gymillä voi työstää hauista ja ojentajaa, rintaa, selkää, hartioita ja vatsaa. Vaihtoehtoisilla otteilla onnistuvat leuanvedot, punnerrukset, dipit ja vatsalihasliikkeet. Ylävartalo vahvistuu oman vartalon painovastuksella. Tietyillä harjoituksilla voit kehittää myös tasapainoasi.

Iron Gym lanseerattiin USA:ssa syksyllä 2008. Pelkästään loppuvuoden myynnillä se rynnisti suoraan kategoriansa myydyimmäksi fitness-tuotteeksi vuonna 2008, ja samoin kävi myös vuonna 2009. Kotona treenaaville ehdottomasti tutustumisen arvoinen kuntolaite.


YLISYÖMINEN KURIIN TÄSTÄ
Ilmaisia Laihtumiskeinoja


Iron Gym treenivideo:


Lue lisää ja tutustu miten tehokas LAITE on kuntoilussa
a