"PROTEIINIJUOMAT PALAUTTAVAT NOPEASTI"

VUODEN HYÖTYVINKKI:
Proteiinin merkitys kuntoillessa on kiistaton. Proteiinijuomat lienevät harjoittelun jälkimainingeissa, helpoin keino saada kurkusta alas. Ja niitähän piisaa.

Terveystuotteita, Vitamiinit, Parranajovälineitä, Meikkejä, laihdutusvalmisteita...
TUOTENÄYTTEET eli kaikki ilmainen mitä netistä löytyy.

Proteiinijuomat ja muut palautusjuomat ovat hyvä lisä urheilijoiden ruokavalioon. Sopii erinomaisesti niin massanlisäykseen kuin painonpudottajillekin, kuntoilun lomassa, tai suorituksen jälkeen nautittavaksi ravintolisäksi. Proteiininsaanti on äärimmäisen tärkeää lihasten ylläpitämiseksi ja kasvattamiseksi. Parhaat proteiinijuomat antavat juuri oikeanlaisen lisän normaalin ruokavalion tueksi.

Proteiinijauheen etuina: Jopa yli 80% siitä on proteiiniä sekä erittäin halpa hinta verrattuna jatkuvaan syömiseen ja ruoanlaittoon (ei toki korvaa monipuolista ruokavaliota). Veteen sekoitettuna, perinteiselle palautusjuoma -annokselle tulee hintaa vain n. 1 euron verran.

Voit helposti lisätä proteiininsaantiasi lisäämällä jauhetta vaikka aamupuuroon, jogurttiin, rahkoihin, tai vaikkapa erilaisiin kastikkeisiin ja pirtelöihin.

Proteiinijauheista lienee heraproteiini se tehokkain ja tunnetuin vaihtoehto. Muita on: Kaseiini, soija ja maitoproteiini. Suosituimpia makuja ovat aina hyvin toimivat suklaa ja mansikka.

Proteiinipitoinen ruokavalio auttaa myös painonpudotuksessa ja painonhallinnassa: Proteiini edistää mm. kylläisyyden tunnetta, sillä keho prosessoi ne hitaammin kuin hiilihydraatit.

Näitä voi helposti suositella proteiinilisäksi jokaiselle kuntoilijalle ja urheilijalle, sillä päivittäisen proteiinintarpeen saavuttaminen voi olla ajoittain hankalaa.

Proteiinijauheet tukkuhintaan tästä
(kirjoita hakuun proteiinijauhe tai proteiini)

TIENAA RAHAA KOTONA
ja tahkoa maahua minkä ehdit. Se ei maksa mitään

Fitnestukku kertoo:
"Proteiini on energiaa antava ravintoaine, joka on elintärkeä kropan toiminnoille. Proteiini osallistuu muun muassa entsyymireaktioihin ja hormonien tuottamiseen. Lisäksi lihakset koostuvat pääasiassa proteiinista.

Proteiinimolekyyli rakentuu 20 yksiköstä, niin kutsutuista aminohapoista. Runsaalla proteiininsaannilla on lukuisia positiivisia vaikutuksia niin lihaskasvun kuin painonpudotuksen kannalta, mutta optimaalisen proteiinimäärän saaminen pelkästään päivittäisistä elintarvikkeista voi tulla sekä kalliiksi että hankalaksi"

Lue myös:
Parhaat Laihdutusvalmisteet
Näistä ruoista saat paljon Proteiiniä