Käytä omaa itsesi Vastapainoa treeneissä - Flowin on yllättävän tehokas

Kuntoiluvinkkinä: RIEMUBOKSIT ja kaikenlaista muuta kuntoiluun sekä hyvinvointiin liittyvää, kuten kovimpia luontaistuotteita

Flowin on Ruotsalainen fitnesskonsepti. Sen kantavana ajatuksena itsensä käyttäminen vastapainona harjoittelussa, jolloin aktivoidaan useita lihasryhmiä samanaikaisesti ja tehokkaasti. Flowin on mielenkiintoinen tuttavuus kuntoilupiireissä ja sen tehokkuus treenaamisessa on yllättävänkin kova. Suosituin lajista paljon.

Flowin koostuu toiminnallisista harjoitteista jotka keskittyvät parantamaan liikkuvuutta, kestävyyttä, tasapainoa ja voimaa. Harjoittelu onnaa käytettämällä liukuvia "laattoja" siihen suunnitellulla alustalla. Käyttämällä itsesi vastuksena, voit määritellä harjoituksen ja vastustehokkuuden tason. Flowiniin on kehitetty yli 300 liikettä joilla muokkaa helposti koko kehoa. Lajin mielekkyyttä lisää se että se ei vaadi mitään suurempia kuntolaitteita tai tiloja.

Yhä useampi kuntosali on ottanut Flowinin ohjelmistoonsa ja liikkeiden tehokkuus sekä monipuolisuus vetää hyvin kehoaan muokkaavia kuntoilijoita sen pariin. Pakettien mukana voi järjestää DVD:n jonka avulla harjoitukset voi suorittaa kotioloissa opastetusti ja tehokkaasti
. Flowin sopii niin aloitteleville kuntoilijoille kuin ammattilaisillekin, ikään katsomatta. Tehokkaita vastapainoja

Flowin harjoituksiin tarvittavat välineet ja  harjoitus-DVD:t myy FITNESSTUKKU (kirjoita hakuun Flowin) sekä  TV-SHOP (haulla flowin)