Käytä omaa painoa vastapainona treeneissä | Flowin on yllättävän tehokas

Flowin on Ruotsalainen fitnesskonsepti. Sen kantavana ajatuksena on oman painon käyttäminen vastapainona harjoittelussa, jolloin aktivoidaan useita lihasryhmiä samanaikaisesti ja tehokkaasti. Flowin on mielenkiintoinen tuttavuus kuntoilupiireissä ja sen tehokkuus treenaamisessa on yllättävänkin kova. Menestys kertoo lajista paljon.

Flowin koostuu toiminnallisista harjoitteista jotka keskittyvät parantamaan liikkuvuutta, kestävyyttä, tasapainoa ja voimaa. Harjoittelu onnaa käytettämällä liukuvia "laattoja" siihen suunnitellulla alustalla. Käyttämällä omaa painoa vastuksena, voit määritellä harjoituksen ja vastustehokkuuden tason. Flowiniin on kehitetty yli 300 liikettä joilla muokkaa helposti koko kehoa. Lajin mielekkyyttä lisää se että se ei vaadi mitään suurempia kuntolaitteita tai tiloja.

Yhä useampi kuntosali on ottanut Flowinin ohjelmistoonsa ja liikkeiden tehokkuus sekä monipuolisuus vetää hyvin kehoaan muokkaavia kuntoilijoita sen pariin. Flowin on laji jota voi helposti myös harjoittaa kotioloissa sillä välineiden hinta ei päätä huimaa ja kamppeet saa pieneen tilaan kaappiin harjoituksen päätteeksi. Pakettien mukana voi järjestää DVD:n jonka avulla harjoitukset voi suorittaa kotioloissa opastetusti ja tehokkaasti kuten rahapelit ilmaiseksi netissä. Flowin sopii niin aloitteleville kuntoilijoille kuin ammattilaisillekin, ikään katsomatta

Kuntoiluvinkkinä: KAIKKI ILMAISET ja kaikkea muuta kuntoiluun sekä hyvinvointiin liittyvää, kuten luontaistuotteita, jaetaan maksutta tästä

Flowin harjoituksiin tarvittavat välineet ja  harjoitus-DVD:t myy FITNESSTUKKU (kirjoita hakuun Flowin) sekä  TV-SHOP (haulla flowin)