Tehokkaita keinoja päästä eroon nälän tunteesta ja turvonneesta vatsasta

Yleisesti oletetaan, että tiukoilla vatsalihastreeneillä pääsee tehokkaasti eroon "jenkkakahvoista, vatsan turvotuksesta ja ylimääräisestä vatsan seudulle kerääntyneestä rasvasta. Totuus on kuitenkin toinen. Rasva pitää yksinkertaisesti polttaa pois, joko urheilemalla tai syömällä kohtuullisesti ja oikeaoppisesti. Vatsalihakset kehittyvät kyllä, mutta eivät näy vatsamakkaroiden alta. 

Sopivat tuotteet juuri tähän sopivaan laihdutukseen. Kokeile aina ensin ilmaisnäytteellä ja tiedät sopiiko laihdutusvalmiste juuri sinulle:

WINK! 
Nyt näytteitä taas jaetaan ilmaiseksi ja ne kannattaa kerätä talteen TÄSTÄ
(Ilmaisnäytteitä kaikesta, näytepakkauksia, kauneustuotteita ja partahöylät -ota vilkkaasti mitä haluat)

Voita rahaa täysin ilmaiseksi: 400 ILMAISPYÖRÄYTYSTÄ LAHJAKSI

Alla muutama ruokavinkki ja harjoitus, joilla vatsamakkarat ja pömppövatsa saadaan kuriin.

Eroon näläntunteesta ja mahan turvotuksesta

-Tärkein kaikista on selkeästi ruokavalion laittaminen kuntoon. Jätä karkit, sipsit, limukat, leivokset ja valkoiset viljat pois ruokavaliosta. Nämä kertyvät vyötärölle niin armotta että helposti hirvittää. Juo paljon vettä päivän aikana. Yhtälö on yksinkertainen, polta enemmän kaloreita kuin syöt.

Nälän tunteesta eroon automaattisesti:
Näytepakkaus TÄSTÄ
(Kokeile aina ilmaisnäytteellä ensin -Mukana saapuu aktiivisuusmittari )

-Superkuitu turpoaa vatsassa, poistaa näläntunteen tehokkaasti ja näin pudotat painoa lähes huomaamattasi. Näläntunteen kadottua ja ruoka-annosten pienentyessä, keho siirtyy polttamaan sinne kertynyttä rasvaa ja laihduttaminen alkaa välittömästi. Lue lisää täs

Vuoden 2015 suosituin ja tehokkain laihdutustuote!
___________________________________________________________________

-Pallovatsa (turvotus) pienenee totutun tehokkaasti skippaamalla limpparit, siiderit ja oluet. Myös keinotekoiset makeutusaineet (mm. kevytlimpparit, ksylitoli) ovat haasteellisia monien vatsalle. Suosi vettä ja mehuja.

-Vähennä tai jätä alkoholi kokonaan pois. Kerääntyy tunnetusti armotta vyötärönseudulle.

-Vähennä suolan syöntiä. Suola turvottaa.

-Tee voimaharjoittelua sopivilla painoilla. Vaikka et haluaisikaan massiivisia lihaksia, niin "kasvavat lihakset" ottavat kehosta tehokkaasti polttoainetta sieltä mistä sitä löytyy. Vapailla painoilla tehtävät liikkeet ovat huomattavasti tehokkaampia koko kehon treenaajia kuin staattisesti penkistä tehtävät. Rasva palaa. Kahvakuula on tunnetusti erinomainen tiimalasivartalon muokkaaja.

-Tee liikunnasta osa arkea. Pienillä muutoksilla energiaa kuluu päivän aikana paljon huomaamattakin. Kävele, käytä hissin sijaan portaita, pyöräile, käy uimassa tai aloita vaikka jokin pallopeli kavereiden kanssa. Rakenna itsellesi näppärä kotisali.

-Muista lepo kuntoilun lomassa. Alkuinnostus pistää helposti ylitreenaamaan, jolloin keho "stressaa" eikä edistä laihtumista. Tuloksia ei tule muutamassa päivässä. Esimerkiksi lihakset kasvavat juuri lepotilassa.

-Jännitä vatsalihaksia kuntoillessasi eli vedä napaa kohti selkärankaa. Tekemiesi liikkeiden teho välittyy näin myös vatsalihaksiin.

-Juo vihreää teetä tai vihreää kahvia. Antioksidantit iskevät tehokkaasti rasvakudoksiin.

-Älä ahmi ruokaillessa. Syödessäsi liian nopeasti, nieleskelet ilmaa vatsaasi. Maltillinen nautiskelu ja pureskelu tekee kylläisemmäksi, joten annoskokosi saattavat pienentyä.

-Power Wheel on äärimmäisen tehokas kuntolaite keskivartalon treenaamiseen. Helppo kuljettaa mukana missä vain, eikä hintakaan päätä huimaa.
TUTUSTU POWER WHEELIIN TÄSTÄ (käytä kaupassa hakua Power Wheel)

Muotoilevat alusasut. Hätätapauksessa voit piilottaa turvottavan vatsan vaikka hoikistavalla vyötärökorsetilla, tai housuliiveillä

Lue myös:
ANSAITSE rahaa ilmaiseksi, suuriakin summia pikkuonnella