Tehokkuus päästä eroon Nälän Tunteesta ja Turvonneesta vatsasta

Kokeile erilaisia tuotteita laihduttajille ja pääse eroon nälän tunteesta ja vatsan turvotuksesta.
 

TÄSTÄ LAIHDUTTAJILLE: 
ILMAISET TUOTENÄYTTEET
Kaikki mitä netissä voi testata ilman lompakon rääkkäämistä

Yleisesti oletetaan, että tiukoilla vatsalihastreeneillä pääsee tehokkaasti eroon "jenkkakahvoista, vatsan turvotuksesta ja ylimääräisestä vatsan seudulle kerääntyneestä rasvasta. Totuus on kuitenkin toinen. Rasva pitää yksinkertaisesti polttaa pois, joko urheilemalla tai syömällä kohtuullisesti ja oikeaoppisesti. Vatsalihakset kehittyvät kyllä, mutta eivät näy vatsamakkaroiden alta. 


-Jos mahdollista, kokeile aina ensin ilman lompakon avaamista-

YKSI PARHAISTA ILMAISTUOTTEISTA:
Testaa TÄSTÄ
(Kokeile AINA testinäytteellä ensin )

PISTÄ MYÖS TUURISI TESTIIN: 
Pelaa Nettikasinoissa Ilmaiseksi
(Saat ilmaisen 5-20e peliautomaatteihin ja voitot saat pitää itsellä!)

Alla muutama ruokavinkki ja harjoitus, joilla vatsamakkarat ja pömppövatsa saadaan kuriin.

Eroon näläntunteesta ja mahan turvotuksesta

-Tärkein kaikista on selkeästi ruokavalion laittaminen kuntoon. Jätä karkit, sipsit, limukat, leivokset ja valkoiset viljat pois ruokavaliosta. Nämä kertyvät vyötärölle niin armotta että helposti hirvittää. Juo paljon vettä päivän aikana. Yhtälö on yksinkertainen, polta enemmän kaloreita kuin syöt. Varma rahalähde on tässä vaikka miten päin katsoisi.

___________________________________________________________________

-Pallovatsa (turvotus) pienenee totutun tehokkaasti skippaamalla limpparit, siiderit ja oluet. Myös keinotekoiset makeutusaineet (mm. kevytlimpparit, ksylitoli) ovat haasteellisia monien vatsalle. Suosi vettä ja mehuja.

-Vähennä tai jätä alkoholi kokonaan pois. Kerääntyy tunnetusti armotta vyötärönseudulle.

-Vähennä suolan syöntiä. Suola turvottaa.

-Tee voimaharjoittelua sopivilla painoilla. Vaikka et haluaisikaan massiivisia lihaksia, niin "kasvavat lihakset" ottavat kehosta tehokkaasti polttoainetta sieltä mistä sitä löytyy. Vapailla painoilla tehtävät liikkeet ovat huomattavasti tehokkaampia koko kehon treenaajia kuin staattisesti penkistä tehtävät. Rasva palaa. Kahvakuula on tunnetusti erinomainen tiimalasivartalon muokkaaja.

-Tee liikunnasta osa arkea. Pienillä muutoksilla energiaa kuluu päivän aikana paljon huomaamattakin. Kävele, käytä hissin sijaan portaita, pyöräile, käy uimassa tai aloita vaikka jokin pallopeli kavereiden kanssa. Rakenna itsellesi näppärä kotisali.

-Muista lepo kuntoilun lomassa. Alkuinnostus pistää helposti ylitreenaamaan, jolloin keho "stressaa" eikä edistä laihtumista. Tuloksia ei tule muutamassa päivässä. Esimerkiksi lihakset kasvavat juuri lepotilassa.

-Jännitä vatsalihaksia kuntoillessasi eli vedä napaa kohti selkärankaa. Tekemiesi liikkeiden teho välittyy näin myös vatsalihaksiin.

-Juo vihreää teetä tai Vihreä Kahvi. Antioksidantit iskevät tehokkaasti rasvakudoksiin.

-Älä ahmi ruokaillessa. Syödessäsi liian nopeasti, nieleskelet ilmaa vatsaasi. Maltillinen nautiskelu ja pureskelu tekee kylläisemmäksi, joten annoskokosi saattavat pienentyä.

-Power Wheel on äärimmäisen tehokas kuntolaite keskivartalon treenaamiseen. Helppo kuljettaa mukana missä vain, eikä hintakaan päätä huimaa.
TUTUSTU POWER WHEELIIN TÄSTÄ (käytä kaupassa hakua Power Wheel)

Muotoilevat alusvaatteet. Hätätapauksessa voit piilottaa turvottavan vatsan vaikka hoikistavalla vyötärökorsetilla, tai housuliiveillä


Köyhänä on tylsä elää, joten kannattaa TIENATA LISÄÄ RAHAA sillä se on yllättävän helppoa. Se onkin luonnollisesti suosittu tapa pistää valuutta virtaamaan, vaikka olisi kuin tyhjätaskuinen.