Tehokkuus päästä irti Nälän Tunteesta ja Turvonneesta vatsasta

Erilaisia tuotteita laihduttajille joilla pääsee irti nälän tunteesta ja vatsan turvotuksesta. Jos on sauma, aloita aina ilman lompakon avaamista

TURVONNEILLE VATSOILLE:
 
CLASSIC! 
MR GREEN - ICE - CHIPZ - VEGAS
 
Yleisesti oletetaan, että tiukoilla vatsalihastreeneillä pääsee tehokkaasti irti "jenkkakahvoista" vatsan turvotuksesta ja ylimääräisestä vatsan seudulle rasvasta. Totuus on tässä kuitenkin toinen. Rasva pitää yksinkertaisesti polttaa pois, joko urheilemalla tai syömällä kohtuullisesti ja oikeaoppisesti. Vatsalihakset kehittyvät kyllä, mutta eivät näy vatsamakkaroiden alta.

Alla muutama kutenhttps://tinyurl.com/5n95sx47 luontaistuotteita, ja harjoitus, miten vatsamakkarat ja pömppövatsa saadaan kuriin. Turvotukset ei ole kivaa.

Irti Näläntunteesta ja Vatsan turvotuksesta

-Tärkein kaikista on selkeästi ruokavalion laittaminen kuntoon. Jätä karkit, sipsit, limukat, leivokset ja valkoiset viljat pois ruokavaliosta. Nämä kertyvät vyötärölle niin armotta että  hirvittää. Juo paljon vettä päivän aikana. Yhtälö on yksinkertainen, polta enemmän kaloreita kuin syöt. rahalähde on tässä vaikka miten päin katsoisi.
___________________________________________________________________

-Pallovatsa (turvotus) pienenee totutun tehokkaasti skippaamalla limpparit, siiderit ja oluet. Myös makeutusaineet (mm. kevytlimpparit, ksylitoli) ovat haasteellisia monien vatsalle. Suosi vettä ja mehuja.

-Vähennä tai jätä alkoholi kokonaan pois.

-Vähennä suolan syöntiä. Suola turvottaa.

-Tee voimaharjoittelua sopivilla painoilla. Vaikka et haluaisikaan massiivisia lihaksia, niin "kasvavat lihakset" ottavat kehosta tehokkaasti polttoainetta sieltä mistä sitä löytyy. Vapailla painoilla tehtävät liikkeet ovat huomattavasti tehokkaampia koko kehon treenaajia kuin staattisesti penkistä tehtävät. Rasva palaa. Kahvakuula on tunnetusti erinomainen tiimalasivartalon muokkaaja.

-Tee liikunnasta osa arkea. Pienillä muutoksilla energiaa kuluu päivän aikana paljon huomaamattakin. Kävele, käytä hissin sijaan portaita, pyöräile, käy uimassa tai aloita vaikka jokin pallopeli kavereiden kanssa. Rakenna itsellesi näppärä kotisali.

-Muista lepo kuntoilun lomassa. Alkuinnostus pistää helposti ylitreenaamaan, jolloin keho "stressaa" eikä edistä laihtumista. Tuloksia ei tule muutamassa päivässä. Esimerkiksi lihakset kasvavat juuri lepotilassa.

-Jännitä vatsalihaksia kuntoillessasi eli vedä napaa kohti selkärankaa. Tekemiesi liikkeiden teho välittyy näin myös vatsalihaksiin.

-Juo vihreää teetä tai Vihreä Kahvi. Antioksidantit

-Älä ahmi ruokaillessa. Syödessäsi liian nopeasti, nieleskelet ilmaa vatsaasi. Maltillinen nauttiskelu ja pureskelu tekee kylläisemmäksi, joten annoskokosi saattavat pienentyä.

-Power Wheel on äärimmäisen tehokas kuntolaite keskivartalon treenaamiseen. Helppo kuljettaa mukana missä vain, eikä hintakaan päätä huimaa.
TUTUSTU POWER WHEELIIN TÄSTÄ (käytä kaupassa hakua Power Wheel)

Muotoilevat Alusvaatteet -Hätätilanteessa voit piilottaa turvottavan vatsan vaikka hoikistavalla vyötärökorsetilla, tai housuliiveillä