Sulkapallo on monipuolinen ja erittäin nopeatempoinen laji ja sen edut kuntoilulajina on kiistattomat. Alla lueteltuina muutama syy minkä takia sulkapallo on erinomainen laji kenelle tahansa, ikään, sukupuoleen tai fyysiseen olemukseen katsomatta. Lajin sosiaalisuus tuo mukavan lisän kuntoiluun ja vaikkapa pukuhuoneen puolella on mukava jutella itse pelistä ja kaikesta muustakin.  

SKECHERS -TYYLILLÄ

1. Tempo. Nopeatempoisena lajina syke pysyy korkealla ja paranna kuntoa nopeasti. (tehokas rasvanpolttaja)

2. Monipuolisuus ja jatkuvasti vaihteleva peli muokkaa kehoa tehokkaasti monista paikoista, huomaamattakin atleettisempaan suuntaan. On mukava huomata että pitkään ja säännöllisesti sulkapalloa pelanneet ovat varsin hyvässä kunnossa.

3. Nopeat ja voimakkaat liikkeet jaloille vahvistavat lihaksia ja luita sekä jatkuvat kyykyt (esim. kurotuksissa) antavat takapuolellesi tehokkaan treenin.

4. Jatkuva liikkuminen, kyykistely, kurottaminen ja toistuvat kiertoliikkeet vahvistavat myös keskivartalon lihaksia.

Reipas lämmittely ennen aloittamista on aina suotavaa, ettet venäytä tai muuten loukkaa paikkojasi kuten selkää, jalkoja tai käsiä. Istuvat pelikengät myös ovat painonsa arvoiset kullassa.  
 
Fitnesstukku -Treeni- ja urheiluvaatteet
 
LAADUKKAAT PELIKENGÄT ERI LAJEIHIN LÖYDÄT::

Stockmann - Stadium (Myös muut urheiluasusteet ja vaatteet)

HUOM! Todella kattavan tietopaketin sulkapallosta lajina ja kaikesta siihen liittyvästä voit lukea Lintulaakso.net -sivustolta, GRATIS POKERSPILL ei meillä