Kylmä totuus on, että oikotietä onneen ei ole. Seksikkään ja komean vartalon eteen saa tehdä töitä ja se vaatii myös uhrauksia niin elämäntavan, kuin ruokavalionkin suhteen. Jatkuvasti saa katsoa televisiosta mainoksia ja lukea lehtiartikkeleista kuinka sillä ja sillä ihmekuurilla tai laitteella muokkaat vartalosi ihannekuntoon vain 10 minuutin päivittäisellä treenillä. Tämä harvoin pitää paikkansa. Jo pelkästään ruokavalion järkeistämisellä olet lähempänä totuutta.


KIINTEÄ VARTALO:
TUOTENÄYTTEET -Tilaa netin suosituimpia ilmaisjuttuja treenaajille!
(parranajovälineet, pesuaineet, meikkinäytteet, ilmaisrahaa...)

Jos tosissaan haluat muokata ruhosi kuntoon, ala treenata. Meidän suosituksemme on toiminnallinen harjoittelu, missä kiinteitä laitteita käytetään mahdollisimman vähän ja esimerkiksi punttien nostelu tapahtuu vapailla painoilla. Tämä pakottaa koko kehon töihin. Ääriesimerkkinä mainittakoon CrossFit jossa koko vartalo pannaan treeneissä koville ja jokaista ihmisen kymmentä ominaisuutta kehitetään intensiivisesti.

Hyvää koko kehon kuntoilua on myös kahvakuula ja monipuolinen treenaaminen sen avulla. Vasemmasta valikosta löydät lukuisia artikkeleita ja vinkkejä kehon eri osa-alueiden treenaamiseen. (osiosta: Treenit ja liikkeet)

Rakenna oma tehokas kotisali edullisesti: 
Punnerruskahvat - Leuanvetotanko - Kahvakuula - Vatsalihaspenkki - Käsipainot - Vastuskuminauhat - Crosstrainerit - Power Wheel/ Ab Wheel

Aina hyvä vaihtoehto on ottaa yhteyttä paikallisiin saleihin, joissa voi henkilökohtaisen kunto-ohjaajan (Personal Trainer) kanssa laatia ohjelman jolla vartalo pannaan tehokkaasti kuosiin oikeaoppisella kuntoilulla, sekä hyvällä ruokavaliolla. Pelkillä Assmastereilla ja Ab-Weaseleilla ei vielä ihmeitä tapahdu.

Unohda ihmelaitteet sekä kuurit. Hommaamalla kotiin vaikka muutaman kuntoiluvälineen, voit tehdä jo melko kattavan ja tehokkaan treenin ilman suurempia rahallisia sijoituksia (Lue artikkeli tästä). Kovan treenin jälkeen hyvän proteiinipitoisen palautusjuoman nauttiminen ei ole idea sieltä huonoimmasta päästä. (mm. heraproteiinijauheet) Yllä olevasta listasta parhaat terveystuotteet treenaajille myy Fitnesstukku.

JOTAIN MITÄ EI KANNATA MISSATA
 
TILAA ilmainen laihdutustesti -Pistä syöminen kuriin ja aloita laihtuminen automaattisesti

Kuva: Toglenn - lisenssi