Kylmä totuus on, että oikotietä onneen ei ole. Seksikkään ja komean vartalon eteen saa tehdä töitä ja se vaatii myös uhrauksia niin elämäntavan, kuin ruokavalionkin suhteen. Jatkuvasti saa katsoa televisiosta mainoksia ja lukea lehtiartikkeleista kuinka sillä ja sillä ihmekuurilla tai laitteella muokkaat vartalosi ihannekuntoon vain 10 minuutin päivittäisellä treenillä. Tämä harvoin pitää kutinsa. Jo pelkästään ruokavalion järkeistämisellä olet lähempänä totuutta.


KIINTEÄ VARTALO:
ILMAISET TUOTENÄYTTEET 
Tilaa netin suosituimpia ilmaisjuttuja treenaajille!
(parranajovälineet, pesuaineet, meikkinäytteet, ilmaista rahaa...)

TILAA ilmainen laihdutustesti -Pistä syöminen kuriin ja aloita laihtuminen automaattisesti 

Jos tosissaan haluat muokata ruhosi kuntoon, ala treenata. Meidän suosituksemme on toiminnallinen harjoittelu, missä kiinteitä laitteita käytetään mahdollisimman vähän ja esimerkiksi punttien nostelu hoituu vapailla painoilla. Tämä pakottaa koko kehon töihin. Ääriesimerkkinä mainittakoon CrossFit jossa koko vartalo pannaan treeneissä koville ja jokaista ihmisen kymmentä ominaisuutta kehitetään intensiivisesti.

Koko kehon kuntoilua on myös kahvakuula ja monipuolinen treenaaminen sen avulla. Vasemmasta valikosta löydät lukuisia artikkeleita ja vinkkejä kehon eri osa-alueiden treenaamiseen. (osiosta: Treenit ja liikkeet)

Rakenna oma tehokas kotisali edullisesti: 
Punnerruskahvat - Leuanvetotanko - Kahvakuula - Vatsalihaspenkki - Käsipainot - Vastuskuminauhat - Crosstrainerit - Power Wheel/ Ab Wheel

Aina hyvä vaihtoehto on ottaa yhteyttä paikallisiin saleihin, joissa voi henkilökohtaisen kunto-ohjaajan (Personal Trainer) kanssa laatia ohjelman jolla vartalo pannaan tehokkaasti kuosiin oikeaoppisella kuntoilulla, sekä monipuolisella ruokavaliolla. Pelkillä Assmastereilla ja Ab-Weaseleilla ei vielä ihmeitä värkätä.

Unohda ihmelaitteet sekä kuurit. Hommaile kotiin vaikka muutaman kuntoiluvälineen, voit tehdä jo melko kattavan ja tehokkaan treenin ilman suurempia sijoituksia. Kovan treenin jälkeen hyvän proteiinipitoisen palautusjuoman nauttiminen ei ole idea sieltä huonoimmasta päästä. (mm. heraproteiinijauheet) Yllä olevasta listasta terveystuotteet, monivitamiinit, treenaajille myy Fitnesstukku.

Kuva: Toglenn - lisenssi