Kovissa kamppailulajeissa
korostuu erityisesti vaatteiden sekä varusteiden materiaali, istuvuus, joustavuus ja kestävyys. Jokaisella lajilla on omat korostuneet piirteensä. Asusteet on kehitetty juuri niitä lajeja silmällä pitäen, missä ne joutuvat äärimmäisen kovalle koetukselle, joten jos haluat pitää mm. sukukalleudet omana tietonasi, niin marketin verkkarit jätetään treeni- tai ottelupäivänä suosiolla kaappiin.   

Vaatteet ja varusteet erilaisiin Kamppailulajeihin
 
STADIUM + MOBROG + SURVEOO + GOLDEN TIGER - Ilmaiseksi
ILMAISET NETTIKILPAILUT

Valikoimissa mm. Tapoutin vapaaotteluihin suunnitellut vaatteet, kuten shortsit, paidat, housut ja vaikkapa hupparit. Myös kaikenlaisiin kamppailulajeihin soveltuvia varusteita on kattavasti tarjolla.

Vapaaottelu (MMA) on Suomessa vielä jokseenkin mediapimennossa elävä laji, mutta kuten on käynyt ympäri maailman, tähän tulee taatusti piakkoin muutos. Kyseessä on kiistatta kovin ja vaativin kamppailulaji. Kehään astelee lähes jokaisen lajin taitajia, planeetan jokaisesta kolkasta.

Vapaaottelijat sisällyttävät treeneihinsä usein Crossfit-pohjaisia treenejä, jota Suomessakin harrastetaan nykyisin laajasti. Kestävyys on usein kaikki kaikessa ja tähän saumaan napataan myös Crossfit. Suomen tunnetuimpia saleja ja tunteja löydät täältä
 
Katso vain hurjimmat