Kovissa kamppailulajeissa korostuu erityisesti vaatteiden sekä varusteiden materiaali, istuvuus, joustavuus ja kestävyys. Jokaisella lajilla on omat korostuneet piirteensä. Asusteet on kehitetty juuri niitä lajeja silmällä pitäen, missä ne joutuvat äärimmäisen kovalle koetukselle, joten jos haluat pitää mm. sukukalleudet omana tietonasi, niin marketin verkkarit jätetään treeni- tai ottelupäivänä suosiolla kaappiin.   

Vaatteet ja varusteet erilaisiin Kamppailulajeihin
Tutustu ja tilaa FITNESSTUKUSTA 
(Hae shopissa sanalla kamppailulajit)
 
ILMAISET RIEMUBOKSIT

Valikoimissa mm. Tapoutin vapaaotteluihin suunnitellut vaatteet, kuten shortsit, paidat, housut ja vaikkapa hupparit. Myös kaikenlaisiin kamppailulajeihin soveltuvia varusteita on kattavasti tarjolla.

Vapaaottelu (MMA) on Suomessa vielä jokseenkin mediapimennossa elävä laji, mutta kuten on käynyt ympäri maailman, tähän tulee taatusti piakkoin muutos. Kyseessä on kiistatta maailman kovin ja vaativin kamppailulaji. Kehään astelee lähes jokaisen lajin taitajia, planeetan jokaisesta kolkasta.

Vapaaottelijat sisällyttävät treeneihinsä usein Crossfit-pohjaisia treenejä, jota Suomessakin harrastetaan nykyisin laajasti. Kestävyys on usein kaikki kaikessa ja tähän saumaan iskee myös Crossfit. Suomen tunnetuimpia saleja ja tunteja löydät täältä
VINN POKERSPILL ilman oman lompakon avaamista