Koko kehoa tehokkaasti vahvistavat ja muokkaavat liikkeet TOP-5

Esittelyssä liikkeet jotka treenaavat tehokkaasti koko kehoa. Tietyillä liikkeillä lyöt monta kärpästä yhdellä iskulla. Mukana esimerkkivideot joista voi katsoa halutessa mallia (omalla vastuulla). Listattuna vaikuttava määrä Ilmaisnäytteitä kuntoiluun.

Kahvakuula: Venäjältä kotoisin oleva kahvakuula on äärimmäisen hyvä koko kehon treenaaja. Jo perusliike itsessään säteilee koko kehoon. Kahvakuula -tunteja pidetään lähes jokaisella salilla ja opastetulla tunnilla saat varmasti kehon helläksi.

Askelkyykyt: painojen kanssa suoritettuna erittäin tehokas. Katso opastus oikeaoppisiin askelkyykkyihin tästä

Kyykyt: Klassikko joka ei vanhene koskaan. Painot olalle ja kyykistelemään.  
Katso esimerkki tästä

Thrusterit: Tanko käteen ja rinnalle (myös käsipainot toimii). Nosta painot kyykystä tullessa rinnalta ilmaan. Toista. Katso esimerkkivideo

Maastaveto: Painojen nosto (veto) maasta ottaa mukavasti koko kehoon

Burpeet: Tee punnerrus, hyppää ilmaan ja toista. Taatusti tehokas liike koko keholle. Erityisesti Crossfittaajat käyttävät tätä usein osana treeniään. Paljon vaativampi ja tehokkaampi liike kuin miltä näyttää.

Laihdutustuotteet. Ilmaisia laihdutustuotteita on vaikka muille jakaa mutta parhaaksi nousee Superkuitu jolla pääsee eroon nälän tunteesta tehokkaasti. 

Fitnesstukulta kahvakuulat, treenivälineet ja salivaatteet. Katso täältä myös ilmaistuotteet kaikesta mikä liittyy hyvinvointiin.

Katso Burpee video altaLue myös: 
Laihdu ilmaiseksi!
VOITA ILMAN OMAA RAHAA
Näin saat lihaksikkaat hartiat