Lihaksikkaat ja leveät hartiat kääntävät katseita ja tekevät kehosta raamikkaan. Muutamalla tehokkaalla harjoituksella voit lujittaa ja vahvistaa ylävartaloasi helposti. Alla esiteltynä tehokkaita liikkeitä jotka sopivat varsinkin kotikuntoiluun.

KOVILLE HEEBOILLE: 
ILMAISET LISÄTULOT NETISTÄ
Ankara kosto niin salilla kuin taloudessakin
NÄYTEPAKKAUKSIA 
Tästä voi tilata ilmaiseksi kymmeniä, ikään katsomatta!

1. Punnerrukset. Vanha klassikko ei paljon esittelyjä kaipaa mutta harjoitusta on helppo voimistaa punnerruskahvoilla, jolloin ylävartalon lihakset ottavat iskua normaalia tehokkaammin. Liikkeet menevät normaalia alemmas jolloin nosto vaatii enemmän voimaa. Punnerruskahvoja voi ostaa lähes mistä vain ja netistä niitä voi tilata mm. FITNESTUKKU -verkkokaupasta.

2.Pystypunnerrus käsipainoilla tai tangolla. Suoritetaan penkillä hieman takakenossa istuen tai seisaaltaan. Tee ylösnostot puhtaasti alusta loppuun jolloin liike ottaa hyvin rintalihaksiin ja hartioihin. Älä pumppaa liian vauhdilla.

3. Leuanveto leveällä gripillä. Leveä ote leuanvedossa kohdistuu hyvin hartialihaksiin ja kapea rintaan sekä käsiin.

4. Sivunostot. Käsipainot nostetaan sivuttain jolloin keho muodostaa t-asennon. Nosto tapahtuu hartioihin asti. Tämä voidaan myös suorittaa tehokkaasti kuminauhoilla. Äärimmäisen jämäkkä liike hartialihaksille. Katso tästä esimerkki liikkeestä

5. Hauiskääntö. Hyvä liike niin hauiksille kuin hartioillekin. Ota tukeva hartiaoiden levyinen asento seisoen ja tee liike sopivan painoisilla käsipainoilla. Nosta painoja sivulta rintoihin. Toistoja.

6. Nostot rinnalle. Pidä painot edessäsi käsivarret suorana. Nosta painot rinnan tasalle ja laske alas. Toistoja toistoja.

7. Olankohautukset (shrugs). Ota kohtuu jämerät painot käteen ja pidä ne lantion tasolla. Nosta hartioita kuten olankohautuksissa on tapana. Toistoja.

8. Etuojennukset. Nosta käsipainot sivulta suorilla käsillä eteenpäin olkapäiden korkeudelle

9. Miltei kaikki painonnostot. Käsillä suoritettavat painonnostot treenaavat lähes poikkeuksetta myös hartioita, joten vaihtelevat käsipaino- tai punttitreenit toimivat myös hartioille.

Laadukkaita käsipainoja voi tilata: FITNESSTUKUSTA
_________________________________________________________________

VOITA NETTIPOKERISTA ILMAISEKSI
Kokeile ja mutta voitot saat pitää. Myös muita rahapelejä kannattaa tiirailla

Laihduttaminen luonnollisesti ja tehokkaasti:
KOKEILE NÄYTEPAKKAUS TÄSTÄ

Voita Rahaa Ilmaiseksi!
Kokeile 450 ilmaispyöräytystä ja pidä kylmästi kaikki voitot | Vain tästä