"Vaeltaja luottaa aina laatuun"

Luotettavat ulkoiluvaatteet tekevät ulkona liikkumisesta mukavaa. Täältä löydät sopivat vaatteet ulkoiluun, säähän kuin säähän. Reippailitpa sitten kevyesti lenkkipoluilla tai vaativilla vaellusreiteillä, löydät tarvitsemasi helposti alla olevista kuntoiluun ja ulkoiluun erikoistuneista liikkeistä.


ZALANDO -Laaja valikoima vaatteita ulkoilijoille ja vaeltajille

Tuhansien tuotteiden valikoima miesten ja naisten laadukkaita ulkoiluvaatteita, vaellusvaatteita sekä jalkineita.

Merkkeinä mm. Adidas, Jack Wolfskin, Halti, Luhta, Marmot, Merrell, Nike ym. laatumerkit. Löydä helposti oikeat asusteet sekä varusteet, joko kevyeen ulkoiluun, tai vaativille vaelluksille.

Ilmainen toimitus sekä palautus, joten voit ilman lisäkustannuksia tilailla ja vertailla tuotteita niin paljon kuin haluat

KUNTOPLUS
Kannattaa katsoa jos tahtoo säästää

STADIUM -Urheilijoiden ja kuntoilijoiden shoppi (osiosta urheilu)

Kaikki urheilijoille, kuntoilijoille ja treenaajille. Välineet, kengät ja vaatteet niin saleille kuin ulkoiluunkiin. Vain laadukkaimmat merkit edustettuina. Stadiumilla on myös liikkeitä useissa kaupungeissa, mutta myymälöiden valikoima ei yllä lähellekään verkkokaupan vastaavaa.

Voit halutessasi tilata tuotteet suoraan Stadiumin myymälään, jolloin voit suorittaa maksun tiskille ja noutaa tilauksesi sieltä.

Erittin stadium eli nettcasino. Valitsemalla sen halpakorin tarjouksien sijaan laadukkaat vaatteet, estät tehokkaasti epämukavuuksia (istuvuus, sade, tuuli, hikoilu, hiertymät, haavaumat) Näin saat kestävän "ulkoilukumppanin" vuosikausiksi eteenpäin