Varsinkin nuorten keskuudessa suositut energiajuomat, ovat saaneet rinnalle uuden hittituotteen, energianuuskan. Tuote tuntuu ja maistuu oikealle nuuskalle mutta ei sisällä nikotiiniä eikä tupakkaa.

VINKIT FIKSUILLE SÄÄSTÄJILLE: 

TÄHÄN KERÄTTY NETISTÄ JAETTAVAT ILMAISET TUOTENÄYTTEET
Kaikki näytepakkaukset ja muut netin ilmaistuotteet on listattu yhteen. Satojen eurojen edestä näytteitä. Tilaa vaikka jokainen

VOITA JACKPOT JA ÄKKIRIKASTU
Pelaa ilmaispyöräytyksiä kasinopeleihin ja pidä saamasi voitot. Tee vain ilmainen pelitili ja pääset heti pelaamaan ilmaisrahalla. Ilmaista ei ole syytä missata

OTA ILMAINEN URHEILUKANAVA 
Urheilufanien ykköshankinta sillä lähetykset ei pidä paussia. Voittaa maksulliset kanavat helposti


Juuri piristävän vaikutuksensa ansiosta pussinuuskasta on tullut suosittu tuote erityisesti nuorisolle sekä niille, jotka yrittävät lopettaa epäterveellisen nuuskaamisen. Tavasta pääseminen on usein riippuvaisilla vaikeinta, joten tämä auttaa siinä erinomaisesti. Varsinkin Kickup Strong toimii hyvin korvikkeena, sillä se tuntuu aidolta nuuskalta.

Tuote jakaa mielipiteitä vahvasti, sillä varsinkin juuri nuoret ovat ostaneet nuuskaa joukoittain ja entinen junnujen hittituote "eeässä" energiajuoma, on saanut kovan kilpailijan. Monien mielestä tämä saattaa kuitenkin helposti johtaa oikean nuuskan, tai muiden tupakkatuotteiden käyttöön. Tämä on toki ymmärrettävää ja nyt ollaan tuotteen kanssa varpaillaan.

Koostumuksensa puolesta piristävä nuuska ei nosta varoituslippuja liiaksi. Energianuuska sisältää mm. vitamiinejä, mineraaleja, ginsengiä, sekä kofeiiniä ja pussinuuskan materiaali ei vahingoita oikean nuuskan tavoin suun limakalvoja.

On ehdotettu että tuotteelle laitettaisiin jokin ikäraja, mutta koostumuksensa puolesta sitä saa myydä nuorillekin. Asetetaanko ikäraja sitten "ikävälle" tavalle? Jää nähtäväksi. Jokatapauksessa energianuuska on parempi vaihtoehto kuin oikea nuuska.

Markkinoilta löytyy tällähetkellä kolmea eri nuuskamakua:

KICKUP Original on ns. normaali pussinuuska ilman nikotiinia ja tupakkaa. Pirteän raikas mintun makuinen

KICKUP Real White on valkoinen tullessaan pakkauksesta ja valkoinen sen tullessa suusta. Ei värjää hampaita

KICKUP Strong sisältää vahvemmin makua ja lähes 5 kertaa enemmän kofeiinia. Ei sisällä nikotiinia eikä tupakkaa. Lähimpäno oikeaa nuuskaa ja toimii hyvin oikeasta nuuskasta eroon pääsemisessä.

Energianuuskaa saa ostettua mm. kioskeilta ja joskus niistä on saatavilla myös ilmaisia näytepakkauksia.

Hyödyllistä kaikille

OTA 125€ ILMAISEKSI BINGOON! - Pidä voitot

NÄIN lopetat tupakoinnin ilman vierotusoireita

APTEEKKI NETISSÄ