Varsinkin nuorten keskuudessa tiukat energiajuomat, ovat saaneet rinnalle uuden hittituotteen, energianuuskan. Tuote tuntuu ja maistuu nuuskalle mutta ei sisällä Nikotiiniä eikä Tupakkaa.

Tässä kerättynä kaikenlaista Piristämään arkea!

FIRESPINQUATRO • FEZBET LUXURY MR GREEN
Spinnaa Beste Bettingsider ja pidä saamasi norjasta.

Juuri piristävän vaikutuksensa ansiosta pussinuuskasta on tullut suosittu tuote erityisesti nuorisolle sekä niille, jotka yrittävät lopettaa epäterveellisen nuuskaamisen. Tavasta pääseminen on usein riippuvaisilla vaikeinta, joten tämä auttaa siinä erinomaisesti. Varsinkin Kickup Strong toimii hyvin korvikkeena, sillä se tuntuu aidolta nuuskalta.

Tuote jakaa mielipiteitä vahvasti, sillä varsinkin juuri nuoret ovat ostaneet nuuskaa joukoittain ja entinen junnujen hittituote "eeässä" energiajuoma, on saanut kovan kilpailijan. Monien mielestä tämä saattaa kuitenkin helposti johtaa oikean nuuskan, tai muiden tupakkatuotteiden käyttöön. Tämä on toki ymmärrettävää ja nyt ollaan tuotteen kanssa varpaillaan.

Koostumuksensa puolesta piristävä nuuska ei nosta varoituslippuja liiaksi. Energianuuska sisältää mm. vitamiinejä, mineraaleja, ginsengiä, sekä kofeiiniä ja pussinuuskan materiaali ei vahingoita oikean nuuskan tavoin suun limakalvoja.

On ehdotettu että tuotteelle laitettaisiin jokin ikäraja, mutta koostumuksensa puolesta sitä saa myydä nuorillekin. Asetetaanko ikäraja sitten "ikävälle" tavalle? Jää nähtäväksi. Energianuuska on kuitenkin parempi vaihtoehto kuin oikea nuuska.

Markkinoilla on tällä hetkellä kolmea eri nuuskamakua:

KICKUP Original on ns. normaali pussinuuska ilman nikotiinia ja tupakkaa. Pirteän raikas mintun makuinen

KICKUP Real White on valkoinen tullessaan pakkauksesta ja valkoinen sen tullessa suusta. Ei värjää hampaita

KICKUP Strong sisältää vahvemmin makua ja lähes 5 kertaa enemmän kofeiinia. Ei sisällä nikotiinia eikä tupakkaa. Lähimpänä nuuskaa ja toimii hyvin oikeasta nuuskasta irtautumisesta

Energianuuskaa saa ostettua mm. kioskeilta ja joskus niistä on saatavilla myös ilmaisia
 
Hyötykorneri
APTEEKKI NETISSÄ