TOP-10 tehokkaimmat Kahvakuulaliikkeet
Venäjältä lähtöisin olevat ja uudet Kahvakuulat ovat nimensä mukaisesti juuri niitä, eli painoja joissa on kiinteä Kahva päällä
 
 
Tyypillinen kahvakuulaharjoitus on suunniteltu lisäämään voimaa, kestävyyttä ja vahvistamaan eritoten alaselkää, jalkoja ja hartioita. Liikkeisiin kuuluu niin työntöjä, heilautuksia kuin nostojakin. Kahvakuula on suunniteltu vahvistamaan koko kehoa, sillä sen liikkeet jäljittelevät tehokkaasti luonnollista työskentelyä kuten vaikkapa lapiointa tai muuta ruumillista työtä. Liikkeet aktivoivat useita lihasryhmiä samanaikaisesti ja esimerkiksi laihduttajat vannovat kahvakuulan nimeen. Monenlaiset monivitamiinit osaavat pistää lisävauhtia kehoon kahvakuulailun lisäksi.
 
ILMAISVINKKAUKSIA

Vasta viimevuosina valtavirran huomion herättäneet kahvakuulat ovat erinomainen laji niille, jotka naluavat tehokkaan treenin koko keholle. Lajia ei suositella huonosta selästä tai niskaongelmista kärsiville. Tämäkin laji kannattaa aloittaa asiantuntevalla opastuksella, sillä väärin tehtynä liikkeet voivat aiheuttaa vakavia vammoja esimerkiksi, niveliin, niskaan tai selkään.

Tilaa kahvakuulat tästä

KAHVAKUULAN PERUSLIIKKEET

  • Heilautus
  • Työntö
  • Rinnalleveto
  • Punnerrus
  • Tempaus
Nämäkin ovat Tehokkaat - Harjoittele