Tervetullut apu Hiustenlähtöön sekä Kaljuuntumiseen

Hiustenlähtö on yksi tympeimmistä tapahtumista miehille. Se hetki kun huomaa hiustensa harventuneen, vie jalat alta kertaheitolla. Joitain apuja on olemassa, jos niitä tajuaa käyttää hyvissä ajoin. Näytteitä on olemassa monenlaisista tuotteista. Katso alta löytyvältä ilmaislistalta tällä hetkellä tarjolla olevat ilmaiset avut eri vaivoihin. Netti on aarreaitta apua tarvitseville ja säästeliäille kuten netin paras tulonlähde

Tukka takaisin päähän:

ILMAISTAVAROITA
Ilmaisia Näytteitä luontaistuotteista eri vaivoihin. Tilaa ja kokeile maksutta
PARHAAT RAHAVINKIT
Tuo elämään mielenkiintoisia tuttavuuksia, jotka voi yllättäen muuttaa kaiken

HIUSTENLÄHDÖN JA KALJUUNTUMISEN SYITÄ:

Miten pysäyttää hiustenlähtö ja kaljuuntuminen? Hiusten menettäminen on yksi aikuisiän masentavimmista kokemuksista kenelle tahansa. Olipa sitten kyseessä mies tai nainen.

Hiustenlähdön syitä ovat mm. erilaiset sairaudet, stressi, perintötekijät, puutteellinen ruokavalio tai vaikkapa hiuspohjan ja päänahan ongelmat (tulehdukset ja sairaudet) sekä usein myös anemia.

RUOTSIN VASTAUS HIUSTENLÄHDÖLLE TÄSTÄ

Apu hiustenlähtöön sekä kaljuuntumiseen löytyy nykyään markkinoilta monipuolisesti. Löydät mm. ennaltaehkäisevät itsehoidot, sekä hiuspohjaa hoitavat ravinteet. Hyvänä nyrkkisääntönä pidettäköön, mitä nopeammin toimit, sitä enemmän hiuksia säilyy ja säästyt partahöylän käytöltä.

Apu Kaljuuntumiseen


ROGAINE -Itsehoito hiustenlähtöön

Perinnöllistä kaljuuntumista voidaan ehkäistä itsehoitavalla Rogainella.
Saavutettaviin tuloksiin vaikuttaa oleellisesti niiden ennaltaehkäisevä käyttö oireiden alkaessa ja ohjeidenmukainen pitkäaikainen käyttö. Jo huonoksi päässeen tilanteen muuttaminen paremmaksi on selkeästi hankalampaa. 

Parhaan tuloksen saavuttaminen edellyttää Rogaine-liuoksen jatkuvaa ohjeenmukaista käyttöä.

Tilaa Rogaine tästä
(vasemmasta valikosta hiusten ja päänahan hoito)
__________________________________________________________________

SWISS HAIR -Ehkäise kaljuuntuminen ja hiustenlähtö

Swiss Hair –seerumi on kehitelty ennaltaehkäisemään hiustenlähtö joka saattaa olla tuloksena mm. stressistä puuttellisesta ravinnosta tai ikääntymisestä. Myös hiusten peseminen liian useasti voi aiheuttaa hiusten ohenemista. Tämä ainutlaatuinen hiusseerumi koostuu polypeptidien vitamiinien ja mineraalejen yhdistelmästä jotka ravitsevat hiuksiasi ja hiuspohjaasi tehokkaasti antaen niille kaiken niiden tarvitseman ravinnon


LYHYESTI Swiss Hair -seerumista
  • Stimuloi hiuspohjaa
  • Tekee hiuksista pehmeät
  • Ei testattu eläimillä
  • Ainoastaan luonnollisista ainesosista
  • Prostagladiinivapaa
  • Tuloksia 3–8 viikossa
__________________________________________________________________

PRIORIN EXTRA -Pysäytä hiustenlähtö

Oikeilla ravintoaineilla hiusjuuria voidaan aktivoida ja hiusten kasvua tukea. Priorin Extra on hiusjuuren täsmäravinne, joka vahvistaa hiuksia ja ravitsee hiusjuurta.

Priorin® Extra –kapseleiden ainutlaatuinen koostumus sisältää pantoteenihappoa (B5-vitamiini), hirssiuutetta, l-kysteiiniä (aminohappo), vehnänalkioöljyä sekä biotiinia (B7-vitamiini), joka edistää hiusten pysymistä terveinä. Hyvä täsmäravinne hiustenlähtöön ja sen ehkäisemiseen. 

Tilaa Priorin tästä
(vasemmasta valikosta hiusten ja päänahan hoito)
_____________________________________________________________________________

Parhaa hiustenhoitotuotteet: Hiusverkko.fi

TÄRKEITÄ LISÄRAVINTEITA HIUKSILLE:
Terveille hiuksille tärkeitä vitskuja ja rakennusaineita ovat mm.
B-vitamiinit (karotiini, B12, B5) - Sinkki, Omega 3 (lohi, pähkinät), kuntoilu ja monipuolinen ruokavalio

Huom. Tutustu myös Vichy Dercos -Tämä on testeissä osoittanut erittäin positiivisiä tuloksia niin miehille kuin naisillekin (käytä kaupan hakua Vichy Dercos)

Me emme ota vastuuta yhdestäkään lisäravinteesta, sillä täällä listatut merkit eivät perustu omiin kokemuksiin. Esittelemme vain muiden yritysten lanseeraamia sekä suosittelemia myyntitykkejä. Kerromme vain mitä on tarjolla.