MUOTOILEVILLA ALUSVAATTEILLA JA VAATTEILLA NÄYTÄT HOIKEMMALTA

 
Hoikemman ja kurvikkaan kehon saa myös ilman Urheilua tai Kuntoilua, tiettyyn pisteeseen asti. Päätät vain mitä kohtaa kehostasi haluat korostaa ja valitset muotoilevan vaatekappaleen sen mukaan. Tiukka ja oikeita juttuja tukeva muotoilu antaa selkeästi hoikemman vaikutuksen. 
 
Alusvaatteet Naisille ja alkuun ilmaiseksi!

TUOTENÄYTTEET

-Korsetit. Näin saat vatsanalueen näyttämään hoikemmalta ja näin koko kehon kurvikkaammalta. Takapuoli ja rinnat korostuvat komeasti.

-Muotoilevat alusvaatteet. Löysän ihon ja rasvavarantoja omaava vartalo vaikuttaa kiinteämmältä kun puet jaloista rintaan asti yltävän asun päällesi.

-Topeilla ja rintaliiveillä teet rintavarustuksen jämäkämmäksi ja saat roikkuvat, sekä suuret rinnat hyvin kuriin ja ruotuun. Malleja ja muotoja on paljon. Minimizer -rintaliiveillä voit halutessasi pienentää kuppikokoa.

-Housuliivit. Muotoilee vyötäröä, vatsaa sekä reisiä. Kohottaa ja jämäköittää myös takamusta.

-Vyötärökorsetti, joka hoikentaa lantion alueelta ja luo muodokkaan siluetin. Tähän sarjaan kuuluvat myös vyötärönmuotoilijat.

-Legginsit antaa hyvin jaloille ja takapuoleen. Erityyppisiä ja eripituisia vaihtoehtoja, joista voi valita mieleisensä.

-Muotoilevat hameet. Antaa kiinteän vaikutelman takapuoleen ja yleensä jatkuu polvien yläpuolelle.

-Muotoilevat alushousut. Paljon erityyppisiä malleja.


"Muotoilevilla alusvaatteilla saat helposti lisää ryhtiä Merkkivaatteisiisi"

Hoikentavat alusasut voit tilata:
NAISTENVAATTEET.FI

Kaikkien valikoimissa lisäksi seksikkäitä alusvaatteita ja asusteita naisille. 

Tutustu myös ilmaiset
HOIDA POTENSSIONGELMAT
Bli Rik