Ihana Hymy ei ole itsestäänselvyys - Valkaise ilmaiset Hampaat

On vaikuttavaa mitä valkoiset Hampaat ja upea Hymy tekee ulkonäölle, sekä koko olemukselle, verrattuna huonokuntoisiin hampaisiin. Puhumattakaan omasta itsetunnosta. On hieno tunne kun ei tarvitse peitellä hymyä kädellä tai olla hymyilemättä. Huoliteltu yleisvaikutus antaa hyvän ensivaikutelman


APTEEKKITUOTTEET

Hampaiden valkaisua voi suorittaa myös kotioloissa. Valkaisevista hammastahnoista saa säännöllisellä käytöllä apua hampaan tummentumiin. Tehokkaimman itsehoitoavun saa esim. karbamidiperoksidia sisältävillä kotivalkaisu tuotteilla.
Aloita Apteekkituotteiden hampaiden itsevalkaisu -valikoimaan käyttämällä Apteekkituotteet sivustolla hakua: "hampaiden valkaisu"

SWISS WHITENING

Valkaise laikukkaat sekä tummuneet hampaat helposti muutamassa päivässä. Swiss Whitening on yksi suosituimmista SwissClinicin tuotteista ja hyvällä syyllä.

Swiss Whitening takaa pitkäkestoiset tulokset. Hampaat pysyvät tavallisesti valkoisempina 1–2 vuotta perusteellisesta käsittelystä. Tulokset ovat nopeita ja tehokkaita: hampaistasi tulee valkoisemmat vain muutamassa päivässä. Tuote on hellävarainen hammaskiilteelle ja ikenille eikä aiheuta vihlontaa

Tulokset ovat samat kuin hammaslääkärin vastaanotolla, mutta 70–90 prosenttia edullisemmin. Tuote on kehitetty yhteistyössä hammaslääkäreiden kanssa.