Yhdistä kalliit ilmaisvipit yhdeksi edulliseksi Lainaksi - Yhdistämislainat

YHDISTÄMISLAINOILLA SAA KALLIIT VIPIT YHTEEN

FREEDOM RAHOITUS
Suoraan pienikorkoiset yhdistämislainat eri pankeilta

ETUA.FI
Kaiva esiin edullisin ja pienikorkoisin yhdistämislaina yli 20 pankin tarjonnasta

Älä hätäile vippien kasaantuessa. Tässä tilanteessa on moni muukin ja siitä voi selvitä yllättävän helposti. Vippejä tulee otettua uusiin ostoksiin ja muihin tarpeisiin helposti, koska niitä saa välittömästi vaikka tekstiviestillä. Lyhennyksien hoitaminen isoine korkoineen taas ei ole. Jos joutuu maksamaan kuukausittain useaa erikseen, voi olla hyvin nopeasti ongelmissa. Tässä tilanteessa niiden yhdistäminen on varmasti päivän sana!

Tämä ongelma on ratkaistavissa. Jos vielä saat lainaa (luottotiedot kunnossa), etsi itsellesi isompi laina, jonka korot ovat järkevän pienet ja maksa kaikki kasaantuneet velat, lainat ja ilmaisvipit välittömästi pois!

Nyt olet yhdistänyt kaikki kuukausimenosi vain yhdeksi lainaksi ja maksat vain murto-osan siitä mitä aikaisemmin. Postilaatikkoon kilahtaa vain yksi lainanlyhennys kuukaudessa. Tähän voi vielä valita pitkän maksuajan, jolloin lyhennyksestä selviäminen on tuskin enää ongelma. Seuraava askel onkin sitten hyvät keinot rikastua tai muuten vain hyvin toimeen ylvistelevä tulevuus, vaikka hommailemalla ilmaislahjoja netistä  jotka saattavat laadullaan hieman yllättää.


LUE MYÖS  
ISOT HAUIKSET