Seksikkyydellä ja isoilla Tuloilla tehdään kavereista kateellisia - Klassikko!

Kateellisia leivotaan jokapuolella joten päätä olla yksi niistä joka ei ole. Joillakin on hyvä syy ja syvällä istuva tarve saada kaikki muut ja nahkeat kaverit kateellisiksi, varsinkin aiemmin ylimieliset ja leuhottavat "kaverit" tekee mieli pistää ojennukseen ja antaa opetus. Syy voi olla mikä tahansa menneisyydestä tai nykyhetkessä, mutta menestys niin rakkaudessa kuin rahassakin on paras kosto.

Ne jotka sanovat ettei kosto kannata, pelkäävät luultavasti itse sitä, että joku näyttää hänelle närhen munakset. Lue alta muutama konsti pistää rahoiksi pelkällä onnella ja se ei maksa mitään. "Vääristä" kavereista tulee nopeasti kateellisia.

TULLA MILJONÄÄRIKSI 
LIHAKSIKKAAT HAUIKSET
ILMAISIA NÄYTEPAKKAUKSIA

Jokaisen salaa jahtaama seksikäs luksuselämä, ajaa takuulla kaikki hulluiksi puhtaasta kateudesta, myös kaverit jotka pitävät itseään tämän homman ykkösenä. Aikaisempi päteminen muuttuu nopeasti täydellisesti pöydän kääntymiseksi ja sen eteen kannattaakin nähdä hieman vaivaa. Vuosien ylimielinen päteminen parempituloisena saa kyllä sapen kiehumaan ja mikä sen parempaa kuin antaa tulla samalla mitalla takaisin.

Yläpuolella muutama näppärä konsti millä voi kokeilla pistää rahoiksi ilmaiseksi ja lyödä koko elämä onnella uusiksi. Jokainen riskitön mahdollisuus kannattaa käyttää ja kuntoilukaan ei ole idea sieltä pahimmasta päästä.