Lisätienestejä ilman riskejä voi tehdä netistä pitämällä hauskaa

Keino tehdä ilmaisia Lisätienestejä netistä näillä vinkeillä. Joillakin on hyvä syy ja syvällä istuva tarve saada kaikki muut ja nihkeat kaverit kateellisiksi. Syy voi olla mikä tahansa menneisyydestä tai nykyhetkessä, mutta lisätienestit netistä ilman riskejä, on paras kosto.

Tee ilmaisia, niin isoja tai pieniä, lisätienestejä niin, ettei kukaan edes tajua mitä tapahtui. Lue alta muutama konsti miten tehdä tuloja pelkällä sinnillä ja onnella, eikä se edes maksa mitään. Kotisohva voi olla maaginen paikka.

TULLA MILJONÄÄRIKSI (Lisätienestejä voi toki tehdä vähemmänkin 😁) 
ILMAISIA NÄYTEPAKKAUKSIA
MIELIPIDEKYSELYT (Vastaamisesta saaduilla palkkioilla voi shoppailla ilmaiseksi)

Jokaisen salaa jahtaama elämäntyyli, ajaa takuulla kaikki hulluiksi puhtaasta kateudesta, myös kaverit, jotka pitävät itseään tämän homman ykkösenä. Aikaisempi päteminen saattaa muuttua nopeasti pöydän kääntymisellä. Ilmaisia lisätienestejä tekeminen kotisohvalta käsin, on parhautta.

Yläpuolella muutama täysin riskitön konsti millä voi kokeilla pistää rahoiksi ilmaiseksi ja lyödä koko "laiffi" onnella uusiksi. Jokainen mahdollisuus kannattaa käyttää ja kuntoilukaan ei ole idea sieltä pahimmasta päästä. Ilmaisia lisätienestejä saa joskus yllättävän helposti ja mikä parasta, näin se on hauskaa ja tapahtuu ilman riskejä!