Katso urheilua netissä ilmaiseksi | Suorat lähetykset | Lyö Vetoa Livenä
Katso tästä UNIBET TV
Katso tästä NORDICBET TV
400 ilmaispyöräytystä Kokeile ilmaiseksi ja voita oikeaa rahaa

MITEN KATSOA URHEILUA?
Unibet TV:n käyttäminen rajattomasti ei edellytä muuta, kuin että omistat pelitilin Unibetin veikkauspuolella ja siellä on ainakin yksi sentti rahaa. Tämän jälkeen voit katsoa lähetyksiä vuosikausia ilman mitään vaatimuksia!

ERIKOISTA
Mikä parasta koko tv:ssä, voit lyödä samalla live vetoja lähetyksen aikana!Tämä tekee urheilun seuraamisesta uskomattoman mielenkiintoista ja tämä jokaisen pelaajan luultavasti kannattaa avata. Monia lähetyksiä tulee yhtä aikaa, joten voit itse valita, mikä milloinkin kiinnostaa eniten.

MITÄ VOI KATSOA?
Kaikkia suosituimpia lajeja. Jääkiekko, jalkapallo, koripallo ja suuret tapahtumat listalla, mutta mukana myös paljon eksoottisempia lajeja, kuten vapaaotteleminen. Suorien lähetysten laatu on erittäin hyvä ja näkee heti, että Unibet on todella panostanut palveluunsa. 

On siis aivan turhaa maksaa kalliista urheilukanavista, sillä täällä niitä voi katsoa käytännössä (yksi sentti tilillä riittää) ilmaiseksi. Yksikään veikkaaja ei missaa tätä. Tarvitset vain nettiyhteyden!

NordicBetin urheilukanava on lähes samanlainen kuin Unibetin ja sen katsominen on ilmaista. Ota vaikka molemmat ja tee itsestäsi tyytyväinen urheilufani.

HYÖTYVINKIT!
Hanki lisätuloja kotona Mahdollisuus vaikka rikastua ilmaiseksi! 
ILMAISET LAIHDUTUSTUOTTEET -Testaa ensin maksutta tästä
Sulkapallo on tehokasta treeniä