Maksuton Urheilukanava 24h | Suorat Urheilulähetykset

Katsomaan tästä UNIBET TV
Katsomaan tästä NORDICBET TV
Mahdollisuus Rikastua Hämmästytä kaikki ja ilmaiseksi

MITEN KATSOA URHEILUA 
Unibet TV:n käyttäminen rajattomasti ei edellytä muuta, kuin että omistat pelitilin Unibetin veikkauspuolella ja siellä on ainakin yksi sentti rahaa. Tämän jälkeen voit katsoa urheilulähetyksiä vuosikausia ilman mitään vaatimuksia! Urheilukanava on maksuton.

ERIKOISTA
Mikä hienointa koko tv:ssä, voit lyödä samalla live vetoja lähetyksen aikana! Tämä tekee urheilun seuraamisesta uskomattoman mielenkiintoista ja tämä jokaisen veikkailijan luultavasti kannattaa avata. Monia lähetyksiä tulee yhtä aikaa, joten voit itse valita, mikä milloinkin kiinnostaa eniten.

MITÄ VOI KATSOA?
Kaikkia suosituimpia lajeja. Jääkiekko, jalkapallo, koripallo ja suuret tapahtumat listalla, mutta mukana myös paljon eksoottisempia lajeja, kuten vapaaotteleminen. Suorien lähetysten laatu on erittäin hyvä ja näkee heti, että Unibet on todella panostanut palveluunsa. 

On siis aivan turhaa maksaa kalliista urheilukanavista, sillä täällä niitä voi katsoa käytännössä (yksi sentti tilillä riittää) maksutta. Yksikään veikkaaja ei missaa tätä. Tarvitset vain nettiyhteyden!

NordicBetin urheilukanava on lähes samanlainen kuin Unibetin ja sen katsominen on ilmaista. Ota vaikka molemmat ja tee itsestäsi tyytyväinen urheilufani.

HYÖTYNURKKAUS!
Paras keino Menestyä netissä -Tilaisuus tuurilla
Sulkapallo on tehokasta treeniä